Αναζήτηση

"Άναψαν" τα αίματα....

Πηγή: messolonghinews.gr

Πρόεδρος κοινότητας μήνυσε αντιδήμαρχο στο Μεσολόγγι

Μήνυση σε βάρος του αντιδημάρχου Μεσολογγίου Νίκου Καραπάνου για απειλή και εξύβριση κατέθεσε ο πρόεδρος της Τ.Κ. Αγίου Θωμά Γιάννης Πασπαλιάρης ο οποίος προσήλθε στο Α.Τ. Μεσολογγίου το μεσημέρι της Πέμπτης,

Σύμφωνα με τον κ. Παπασπαλιάρη δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από τον κ. Καραπάνο εντός του γραφείου του δημάρχου Μεσολογγίου Κ. Λύρου. Ο πρόεδρος του Αγ. Θωμά είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Μεσολογγίου για το ζήτημα του ΧΥΤΑ σε ήρεμο κλίμα συνεργασίας, χωρίς την παρουσία του κ. Καραπάνου, ο οποίος εισήλθε στο γραφείο και την «τίναξε στον αέρα», σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα.

Μάλιστα, σύμφωνα, με τον κ. Πασπαλιάρη «Η “πυροσβεστική” παρέμβαση του δικηγόρου, Γιάννη Αθανασίου, , αποσόβησε τα χειρότερα για την σωματική μου ακεραιότητα. απομακρύνοντας τον κ. Καραπάνο από το γραφείο δημάρχου…». Νίκος Καραπάνος: Επί 5 χρόνια ο Πρόεδρος του Αγίου Θωμά ήταν σε λήθαργο! Για την εξέλιξη αυτή ο αντιδήμαρχος Νίκος Καραπάνος δήλωσε τα εξής:

Πληροφορήθηκα πριν λίγο ότι υπέβαλε μήνυση σε βάρος μου ο Πρόεδρος του Αγίου Θωμά κ. Πασπαλιάρης.

Πραγματικά έστω και έτσι χαίρομαι που τα αντανακλαστικά του προέδρου αφυπνίστηκαν και θυμήθηκε ότι είναι πρόεδρος του Αγίου Θωμά και έχει ρόλο.

Τα τελευταία 5 χρόνια ήταν σε λήθαργο, όσον αφορά τουλάχιστον τον ΧΥΤΑ Μεσολογγίου!!!!

Να τον πληροφορήσω, βέβαια, ότι η δημοτική αρχή και προσωπικά ο Αντιδήμαρχος δεν εκβιάζεται και δεν μπαίνει σε καμία διαδικασία συνδιαλλαγής!

Κύριο και βασικό μέλημα μου είναι το συμφέρον του Δήμου και των Δημοτών.

Συμπαθέστατε, κατά τα αλλά πρόεδρε, όχι όπως ήξερες …. όπως βρήκες!

Και φυσικά εκτός από τις ανυπόστατες δηλώσεις για απειλή θα κληθείς να δώσεις απαντήσεις για το τι δουλειά είχες εντός του χώρου του ΧΥΤΑ τις τελευταίες μέρες……

Ολισθαίνοντας δε κι άλλο σήμερα έφτασες μέχρι και να απειλήσεις υπαλλήλους του Δήμου!!!

54 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων