Αναζήτηση
  • Lepantoporto

Έκρηξη οργής: Επεισόδια από ομάδες Ρομά σε Αττική και Πελοπόννησο μετά τη δολοφονία 18χρονου


Αναταραχή επικρατεί μεταξύ των Ρομά στην Αττική και σε περιοχές της Πελοποννήσου, μετά τη δολοφονία ενός 18χρονου στη Μεσσηνία. Σε εξέλιξη βρίσκονται επεισόδια, με φωτιές σε λάστιχα και κάδους απορριμμάτων το απόγευμα της Παρασκευής τόσο στη λεωφόρο Αθηνών, στα όρια μεταξύ Άνω Λιοσίων και Αχαρνών στο Ζεφύρι, καθώς και στην Εθνική Οδό Κορίνθου - Πατρών, όπως και σε άλλες περιοχές της Πελοποννήσου. Επεισόδια στη Γαστούνη – Κλειστοί δρόμοι

Ασπρόπυργος: Επίθεση περίπου 40 ατόμων σε αστυνομικούς

Επεισόδια στην Εθνική Οδό Κορίνθου - Πατρών Νωρίτερα, ομάδα Ρομά έκλεισε και τα δύο ρεύματα της Εθνικής Οδού Κορίνθου – Πατρών στο 94 χλμ, στο ύψος του Ζευγολατιού. Στο σημείο δημιουργήθηκαν μεγάλες ουρές αυτοκινήτων που φτάνουν τα 5 χλμ. Σύμφωνα με πληροφορίες, 150 περίπου Ρομά, έκαιγαν λάστιχα. Μετά από 2,5 περίπου ώρες, ο δρόμος άνοιξε.

Προφυλακιστέος ο 63χρονος Προφυλακιστέος κρίθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ο 63χρονος από την Πιπερίτσα, όπου κατηγορείται για τη δολοφονία 18χρονου Ρομά, μετά από ληστεία στο σπίτι του την περασμένη Δευτέρα. Μετά την απολογία του στην ανακρίτρια και με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα ανακοινώθηκε η απόφαση, την οποία πανηγύρισαν εκατοντάδες Ρομά που βρίσκονταν έξω από το Δικαστήριο Καλαμάτας.

17 προβολές0 σχόλια