Αναζήτηση

Έρευνα για το θάνατο του Μητροπολίτη Κοσμά- Καταγγελίες για το ρόλο ηγουμένης

Έρευνα των αρμόδιων αρχών για τον θάνατο του μακαριστού μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.Κοσμά, ο οποίος και έφυγε από τη ζωή μετά από πολυήμερη νοσηλεία, λόγω των επιπλοκών του κορωνοϊού, βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αγρινίου επέδειξε άμεσα αντανακλαστικά και τις ημέρες που είδαν τη δημοσιότητα οι αναφορές περί καθυστέρησης εισαγωγής στο Νοσοκομείο του μακαριστού Μητροπολίτη Κοσμά αλλά και απόπειρα παρεμπόδισης της διασωλήνωσής του από πρόσωπα του στενού του περιβάλλοντος. Ενεργείται και σε αυτή την περίπτωση προκαταρκτική εξέταση και έχουν κληθεί για εξηγήσεις διάφορα πρόσωπα. Μεταξύ τους, όπως αναφέρει ο Alpha σε σχετικό ρεπορτάζ του κλήθηκε να καταθέσει ηγουμένη μοναστηριού, που ήταν η προσωπική γιατρός του.


Η ηγουμένη έχει κληθεί να καταθέσει για τον τρόπο που επήλθε ο θάνατος του Μητροπολίτη. Αναφέρεται μάλιστα ότι συνεργαζόταν στενά με αρνητή γιατρό από το Βόλο, κουράροντας τον μακαριστό Κοσμά, ενώ παράλληλα διατηρούσε ιατρείο στο οποίο και παρείχε τις φροντίδες της και σε άλλους, όπως αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής.

171 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων