Έτοιμο το βιβλίο της Καλαβρούζας

Ο συγγραφέας του βιβλίου Θανάσης Καλαβρουζιώτης με σχετική ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενημερώνει ότι από σήμερα 14 Ιουλίου είναι στη διάθεση των ενδιαφερομένων το βιβλίο για την Καλαβρούζα και τους Καλαβρουζιώτες.

Αναφέρει σχετικά:

Αγαπητοί φίλοι σήμερα είναι μια ιδιαίτερη ημέρα για εμένα. Μετά από πολυετή έρευνα και προσπάθεια, σήμερα 14 Ιουλίου 2021 παρέλαβα από το τυπογραφείο και κυκλοφορεί πλέον, το νέο μου βιβλίο <<ΤΑ ΡΙΖΟΚΛΩΝΑΡΑ ΕΝΟΣ ΓΕΝΟΥΣ ΚΑΛΑΒΡΟΥΖΑ – ΚΑΛΑΒΡΟΥΖΙΩΤΕΣ 250 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ 1751-2021>>. Μέσα από τις 530 σελίδες του βιβλίου παρελαύνει η Ιστορία της Καλαβρούζας και όχι μόνον. Ευχαριστώ όλους όσους στήριξαν υλικά και ηθικά αυτή την προσπάθεια και καλώ όλους τους χωριανούς, τους φίλους και όποιον άλλον τον κεντρίζει το ενδιαφέρον για την τοπική ιστορία να γίνει κοινωνός των γραφομένων. (Οι ενδιαφερόμενοι για την προμήθεια του βιβλίου επικοινωνήστε μαζί μου).

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να σέβεστε τους συνομιλητές σας και να αποφεύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν. Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *