Αναζήτηση

Ακυρώνεται η επίσκεψη Μητσοτάκη στη Ναύπακτο

Ενώ το Σάββατο είχε προγραμματιστεί περιοδεία του κ. Μητσοτάκη σε Μεσολόγγι και κυρίως Ναύπακτο για την Επέτειο της Ναυμαχίας (μαζί με τον ντόπιο Αμερικανό πρέσβη Τζ. Τσούνη), η «Πελοπόννησος» πληροφορείται από έγκυρη κυβερνητική πηγή, ότι καμία από αυτές δεν πρόκειται τελικά να πραγματοποιηθεί.

Ως αιτία αποδίδεται, μη προγραμματισμένο ταξίδι του πρωθυπουργού στο εξωτερικό, για τη Σύνοδο Ηγετών της ΕΕ, την προσεχή Παρασκευή.

Ομως, μετά τη δημόσια δέσμευση Μητσοτάκη στη ΔΕΘ (κατόπιν ερώτησης της «Π») για επίσκεψή του στην Πάτρα τον Οκτώβριο και μάλιστα με την επισήμανση πως «έχει να πει πολλά», το επιτελείο του πρωθυπουργού ήδη -κατά τις ίδιες πληροφορίες- έχει αρχίσει τις προετοιμασίες και μάλιστα στην ουσία της παρουσίας του Κ. Μητσοτάκη.

Η επίσκεψη χρονικά οριοθετείται μεταξύ 20 και 31 Οκτωβρίου, αλλά και πάλι εκτός απρόοπτων υποχρεώσεων του κ. Μητσοτάκη. Επαφές έχουν αρχίσει τόσο με την Περιφέρεια όσο και με βουλευτές, κομματική οργάνωση κ.ά., με αντικείμενο τις εξαγγελίες που θα μπορέσει να κάνει.

144 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων