Αναζήτηση

Ανάληψη πολιτικής ευθύνης για το φιασκο

Ο Ανδρέας Κοτσανάς στη χθεσινοβραδινή συζήτηση του δημοτικού συμβουλίου για το καταφύγιο προσπάθησε να ισορροπήσει σε τεντωμένο σχοινί.

Από τη μία εν ουδενί περιπτώσει έπρεπε να ταυτισθεί με την άποψη της δημοτικής αρχής και από την άλλη να μην ταυτισθεί με το αδύναμο πλαίσιο της μείζονος αντιπολίτευσης.

Μάλλον τα κατάφερε σε ικανοποιητικό βαθμό.


Σήμερα με δελτίο τύπου επανέρχεται και αποσαφηνίζει πιό πολύ τη στάση του, με ευθεία βολή κατά της πρώην διοίκησης του λιμενικού ταμείου, μεθ' ό ερμηνευόμενον κατά της πρώην δημοτικής αρχής και του δημάρχου.


Αναφέρει επιγραμματικά:

«Αναδείχτηκε από την παράταξη μας η μη ανάληψη πολιτικής ευθύνης της προηγούμενης διοίκησης του Λιμενικού ταμείου για τη μη επαρκή χρηματοδότηση του τουριστικού καταφυγίου καθώς επίσης και το γεγονός ότι

συνεχίζεται από τη νυν Δημοτική αρχή η "ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΜΕΛΕΤΩΝ" για λιμενικά έργα στο δυτικό παραλιακό μέτωπο της Ναυπάκτου με τον ίδιο μελετητή με το κόστος να ανέρχεται σε 73.000€ , ενώ έως σήμερα έχουν ήδη δαπανηθεί από το Δήμο Ναυπακτίας 100.000€ για τη μελέτη τουριστικού καταφυγίου στην περιοχή του Γριμπόβου».


155 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων