Ανάπλαση στο Αντίρριο. Φάουλ Κοτσανά

Ο Ανδρέας Κοτσανάς με σχετική ανάρτησή του ενημερώνει για το έργο της Ανάπλασης του Αντιρρίου.

Διαβάζοντας κάποιος την ανακοίνωση και κυρίως την κατάληξή της “Συνεχίζουμε…” μένει με την εντύπωση ότι ο κ. Κοτσανάς μιλάει ως εκπρόσωπος της τωρινής δημοτικής αρχής.

Μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν έχει έλθει σε γνώση μας η άποψη της δημοτικής αρχής.

Με την ελπίδα ότι η ανακοίνωση της δημοτικής αρχής δεν θα αναφέρεται σε ελλείψεις φακέλου που άφησαν οι προηγούμενοι, θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα και στη δημοτική αρχή αλλά και την αντιπολίτευση ότι έχουν “κουράσει” με τέτοιου είδους ανακοινώσεις. Ανακοινώσεις στις οποίες προσπαθούν ο ένας να μηδενίσει την προσφορά του άλλου και το αποτέλεσμα που επιφέρουν είναι να “κουράζουν” και να αυτοαναιρούνται.

Η ανακοίνωση του Ανδρέα Κοτσανα:

Υπογράφηκε η σύμβαση και ξεκινά σύντομα το έργο της “ανάπλασης των Δημοτικών Οδών στο Αντίρριο” προϋπολογισμού 436.000€ με ΦΠΑ χρηματοδοτούμενο από το πρόγραμμα LEADER.
Ένα έργο το οποίο το οραματιστήκαμε τον Νοέμβριο του 2018, το εντάξαμε με την 1η αξιολόγηση τον Ιούλιο του 2019 και στις 19 Ιανουαρίου 2021 είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε το έργο συμβασιοποιημένο.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υπηρεσιακούς παράγοντες που “τρέξανε” τις διαδικασίες προκειμένου να δημοπρατηθεί και να συμβασιοποιηθεί το έργο για το οποίο έχει τόσο μεγάλη ανάγκη η περιοχή.
Συνεχίζουμε…

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να σέβεστε τους συνομιλητές σας και να αποφεύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν. Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η πρόβλεψη της ΕΜΥ

Στην πρόβλεψή της για τον καιρό των εκλογών η ΕΜΥ αναφέρει: Αρχικά στο Ιόνιο, τη Στερεά, την Πελοπόννησο και βαθμιαία […]