ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ ΚΑΙ ΔΩΡΙΔΟΣ                

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ                      Ναύπακτος 14-3-2023

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ ΚΑΙ ΔΩΡΙΔΟΣ                                

Δ/νση: Ιλάρχου Τζαβέλλα 37

Ναύπακτος, 30300

Τηλ. Προέδρου: 6948882599

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΠΕΜΠΤΗ 16-3-2023

απεργία

 Την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023, ενώνουμε την φωνή μας με αυτή των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα για να απαιτήσουμε να πληρώσουν οι υπαίτιοι του εγκλήματος των Τεμπών. Οι ένοχοι έχουν ονοματεπώνυμο. Τόσο στην κυβέρνηση, όσο και στην διοίκηση των σιδηροδρόμων. Επιβάλλεται να αποκαλυφθούν, να λογοδοτήσουν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά για την αφαίρεση των πενήντα (57) ανθρωπίνων ζωών. Εδώ και τώρα, όσο ψηλά κι αν βρίσκονται.

Δεν πρέπει να αφήσουμε το έγκλημα των Τεμπών να συγκαλυφθεί.

Δεν γίνεται να ζούμε κατά τύχη. Δεν γίνεται να «πάμε και όπου βγει». Είμαστε άνθρωποι δεν είμαστε αριθμοί.

Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να συνεχιστεί η πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων και της εμπορευματοποίησης των Δημοσίων Υπηρεσιών με μόνο σκοπό το εύκολο κέρδος κάποιων σε βάρος της ασφάλειας των πολιτών. Είναι η ώρα να μπει ένα τέλος στο ξεπούλημα της Δημόσιας Περιουσίας. Διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει, ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.

Καλούμε τους Συναδέλφους και τις Συναδέλφισσες των δήμων Ναυπακτίας και Δωρίδος να συμμετέχουν μαζικά στην Απεργιακή Κινητοποίηση στις 16/3/2023 και στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16/3/2023 και ώρα 6.30 μ.μ στην κεντρική πλατεία Ναυπάκτου.

 

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                    Ο ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΝΤΑΟΥΣΑΝΗ ΒΑΣΩ                                ΠΑΠΑΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

 

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να σέβεστε τους συνομιλητές σας και να αποφεύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν. Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *