Αναζήτηση

Ανανέωση και Δημιουργία: Ο μεγαλύτερος αριθμός αντιδημάρχων που είχαμε ποτέ

8 αντιδήμαρχοι αλλά και μικρότερες προσδοκίες για παραγωγή έργου και διαφάνεια, επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η "Ανανέωση και Δημιουργία" του Γιώργου Γούλα.

Η Ανακοίνωση


Στους 8 Αντιδημάρχους, τους 2 Εντεταλμένους Συμβούλους και τους 7-8 Προέδρους των Νομικών Προσώπων του Δήμου ευχόμαστε υγεία, καλή και δημιουργική θητεία στο δεύτερο μισό της θητείας της Δημοτικής Αρχής.

Περιμένοντας 2-3 μέρες μήπως υπάρξει κάποια συνέντευξη τύπου ή έστω κάποιες δηλώσεις – ανακοινώσεις όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις όπου δίνεται το στίγμα και ο σκοπός των αλλαγών, βλέπουμε ότι δεν υπάρχει τέτοια πρόθεση. ( Ίσως να υπάρξει μετά την ανακοίνωσή μας.)


Παρατηρώντας τις αλλαγές δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε τα εξής:

Το μεγαλύτερο πλήθος προσώπων σε θέσεις Αντιδημάρχων που είχαμε ποτέ ως Δήμος συνδυάζεται με τις μικρότερες προσδοκίες για παραγωγή έργου και διαφάνεια καθώς οι αλλαγές είχαν μόνη στόχευση την εύρεση ισορροπιών εντός των 4 πλέον μετόχων της Δημοτικής Εξουσίας (Γκίζας, Τσουκαλάς, Νταουσάνης και μελών της ΑΔΚΝ) και μόνο.


Καμία προοπτική για επιτυχή και σύντομη ολοκλήρωση και αξιοποίηση των βαλτωμένων στρατηγικών παρεμβάσεων που είχαν ξεκινήσει στο Δήμο όπως: Ανάπλαση με αντικατάσταση των σάπιων και από αμιαντοσωλήνα σωλήνων ύδρευσης και διαχωρισμός των λυμάτων της αποχέτευσης στο κέντρο της Πόλης, Ανακαίνιση του Ξενία και χρήση των αιθουσών (εκδηλώσεων, εικονικής αναπαράστασης της Ναυμαχίας και πινακοθήκης Μοσχανδρέου που προβλέπονται μεταξύ άλλων στο έργο), Τουριστικό Καταφύγιο σκαφών και πολλά άλλα έργα σε εξέλιξη στο κέντρο αλλά στις Δημοτικές μας Κοινότητες. Καμία προοπτική για νέα έργα στρατηγικής σημασίας και το χειρότερο κανένα φρένο στην κατηφόρα της αδιαφάνειας και σπατάλης που σκιάζει ολοένα και περισσότερο τη διαχείριση στα Δημοτικά πράγματα του Δήμου μας.

Και πως θα μπορούσαμε να περιμένουμε κάτι διαφορετικό από ισορροπίες και διαχείριση όταν ο Δήμαρχος εκλέχθηκε χωρίς να έχει καταγεγραμμένο σχέδιο και συγκεκριμένους στόχους να φέρει εις πέρας.


Ανανέωση και Δημιουργία για τη Ναυπακτία.


60 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων