Αναζήτηση

Ανδρέας Κοτσανάς: Άλλο ένα τελματωμένο “έργο” επί θητείας κ. Γκίζα!!!

Πέρυσι σαν σήμερα 23 Απριλίου συμβασιοποιήθηκε το έργο με τίτλο “Πολιτιστικό μονοπάτι της Καστρόπολης Ναυπάκτου”.

Το έργο έχει προϋπολογισμό 530.000€ και η ημερομηνία περαίωσης του είναι η 23/10/2020.

Ακριβώς ένα χρόνο μετά και ενώ απομένουν μόλις 6 μήνες για την παράδοσή του και ενώ έχει υλοποιηθεί κάτι λιγότερο από το 30% του συμβατικού αντικειμένου, διαπιστώνουμε ότι οι εργασίες που ήταν σε εξέλιξη στην οδό Κοζώνη πλησίον της Παπαχαραλάμπειου Βιβλιοθήκης και στην

αποληξή της που αφορά την οδό Πελοπίδα Φράγκου έχουν τελματώσει εδώ και δυο μήνες προκαλώντας τεράστια αναστάτωση και επικινδυνότητα στην εκεί περιοχή.


Με δεδομένο ότι ο εργολάβος για δεύτερη φορά κατέθεσε αίτημα για διακοπή εργασιών τίθεται εύλογα το ερώτημα πώς είναι δυνατόν δυο συμβασιοποιημένα έργα του Δήμου Ναυπακτίας από το 2019 -αυτό του Πολιτιστικού μονοπατιού αλλά και της Ανάπλασης- να “σέρνονται” στην κυριολεξία και να μπαίνει σε αμφισβήτηση ο συμβατικός χρόνος για την υλοποίησή τους.

Αυτά αγαπητοί συνδημότες συμβαίνουν όχι πολύ μακριά αλλά μέσα στην καρδιά της πόλης και σε απόσταση μόλις 100 μέτρα από το Κεντρικό Δημαρχείο, και απορούμε με την εκκωφαντική σιωπή τόσο του Δημάρχου οσο και της Δημοτικής Αρχής.


ΥΓ. Τελικά κ.Δήμαρχε την τέχνη του να μην προχωρά τίποτε σε αυτή την πόλη την γνωρίζετε πολύ καλά εσείς και μόνο εσείς!!

Η συνέχεια στο ερχόμενο Δημοτικό Συμβούλιο

78 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων