Αναζήτηση

Ανδρουλάκη στηρίζει ο Απόστολος Κακλαμάνης – «Καρφιά» σε Παπανδρέου

Μήνυμα δύο ημέρες πριν τον β’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ/Κινήματος Αλλαγής στέλνει το ιστορικό στέλεχος της δημοκρατικής παράταξης, Απόστολος Κακλαμάνης.

Σε μία από τις σπάνιες δημόσιες παρεμβάσεις του, ο 85χρονος πρώην πρόεδρος της Βουλής, χωρίς να αναφέρεται ονομαστικά στους δύο υποψήφιους του β’ γύρου, στέλνει σαφή μηνύματα στον Γιώργο Παπανδρέου για την ενότητα του κόμματος και «δείχνει» την προτίμησή του προς τον Νίκο Ανδρουλάκη, λέγοντας ότι «μόνο η νέα γενιά» μπορεί να ανασυγκροτήσει την παράταξη.

Μία ημέρα μετά τις καταγγελίες Παπανδρέου για παρατυπίες στον α’ γύρο, που έβαλαν φωτιά στο εσωκομματικό σκηνικό και προκάλεσαν αντιδράσεις, ο κ. Κακλαμάνης τονίζει ότι πρέπει να εγκαταλειφθούν οι «αρχηγισμοί και τα καπετανάτα του παρελθόντος» και χαρακτηρίζει την ανανέωση φυσική εξέλιξη.

«Η 5η Δεκέμβρη 2021 μπορεί να καταγραφεί ως ένας ιστορικός σταθμός στην πορεία της δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης. Βασική προϋπόθεση για αυτό αποτελεί η ανασυγκρότηση και η αποκατάσταση της ενότητάς της στα πλαίσια ενός σύγχρονου κοινοβουλευτικού κόμματος με ξεκάθαρη ιδεολογική και πολιτική ταυτότητα, με δημοκρατική λειτουργία, χωρίς αρχηγισμούς και τα καπετανάτα του παρελθόντος. Το έργο αυτό μόνο μία νέα γενιά στελεχών, με τη συμπαράσταση όλων μας, μπορεί να φέρει αποτελεσματικά εις πέρας. Αυτό επιβάλλουν οι φυσικοί νόμοι της ανανέωσης, προτείνει η πλειοψηφία των 270.000 δημοκρατικών πολιτών της 5ης Δεκέμβρη και ελπίζω να το επιβεβαιώσουμε προσερχόμενοι, όπως οφείλουμε και πάλι, όλοι στις κάλπες μεθαύριο Κυριακή 12 Δεκέμβρη 2021», αναφέρει χαρακτηριστικά στο μήνυμά του ο Απόστολος Κακλαμάνης.

19 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων