Ανθρωπιστική βοήθεια προς την Ουκρανία

Θερμή η ανταπόκριση των πολιτών στην πρωτοβουλία της Νέας Δημοκρατίας
σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, για τη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας προς την Ουκρανία

Στις 2 το μεσημέρι της Παρασκευής 11 Μαρτίου ‘περατώθηκε’ η προθεσμία για την πρόσκληση που είχε απευθύνει η ΔΗΜ.Τ.Ο Ναυπακτίας , σε συνεργασία με το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ναυπάκτου, στους πολίτες της Ναυπακτίας για συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας , για τους κατοίκους της Ουκρανίας.

Η ανταπόκριση των μελών και των φίλων της ΝΔ, αλλά και άλλων πολιτών της Ναυπακτίας στην πρόσκληση αυτή που τους έδινε την ευκαιρία να σταθούν δίπλα στον τόσο άδικα δοκιμαζόμενο Ουκρανικό λαό, ήταν θερμή και συγκινητική.

Από την πλευρά μας σαν ΔΗΜ.Τ.Ο. Ναυπακτίας αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους μαζί και τον καθένα χωριστά, τους πολίτες που ευαισθητοποιήθηκαν και συνέβαλλαν στην επιτυχία αυτής της δράσης, αλλά παράλληλα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τόσο για την άμεση ανταπόκριση, όσο και για την άψογη συνεργασία, τον πρόεδρο και τους εργαζόμενους – εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ναυπάκτου, η δουλειά των οποίων δεν τελειώνει εδώ, αφού ότι συγκεντρώθηκε πρέπει κατηγοριοποιηθεί και κατόπιν να σταλεί για τον τελικό του προορισμό και να ευχηθούμε η ανθρωπιστική βοήθεια που θα συγκεντρωθεί από ολόκληρη τη χώρα, να φτάσει με ασφάλεια και έγκαιρα στην Ουκρανία . Τέλος να προσευχηθούμε να τερματιστεί ο πόλεμος αυτός και οι άνθρωποι να επιστρέψουν στην καθημερινότητά τους σε συνθήκες ειρήνης.

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜ.Τ.Ο. Ναυπακτίας

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να σέβεστε τους συνομιλητές σας και να αποφεύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν. Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *