Αναζήτηση

Ανοίγουν όλες οι τάξεις του δημοτικού την πρώτη Ιουνίου. Πλήρης επιστροφή στην κανονικότητα

Ανοίγουν όλες οι τάξεις του δημοτικού την πρώτη Ιουνίου


Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η κυβέρνηση βρίσκεται μία ανάσα πριν ανακοινώσει  το άνοιγμα των δημοτικών σχολείων από τη Δευτέρα 1η Ιουνίου.  Η Απόφαση δεν έχει οριστικοποιηθεί, όλες οι ενδείξεις όμως θέλουν την κυβέρνηση να προσανατολίζεται προς αυτή την κατεύθυνση. 

Ως προς το χρονοδιάγραμμα , οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν πιθανότατα την προσεχή Δευτέρα 25 Μαΐου και αφού θα έχει προηγηθεί η αναλυτική παρουσίαση των επιδημιολογικών δεδομένων από την αρμόδια επιτροπή μέχρι και το Σαββατοκύριακο 23-24 Μαΐου. 


Η απόφαση επιστροφής θα συνοδεύεται από ανάλογες ρυθμίσεις που θα αφορούν στον αριθμό των μαθητών σε κάθε τάξη (το ήμισυ) αλλά και στις αποστάσεις μεταξύ των θρανίων. Θα πρόκειται για ένα δύσκολο εγχείρημα το οποίο προΰποθέτει και σχολαστικό καθαρισμό των αιθουσών. Κομβικό ρόλο στην λήψη της απόφασης επιστροφής των μαθητών του δημοτικού , εφόσον τελικώς επιβεβαιωθούν  οι πληροφορίες, παίζει το γεγονός  ότι ο αριθμός των κρουσμάτων δεν αυξήθηκε μετά το “πράσινο φως” που έδωσαν οι ειδικοί για το άνοιγμα των τάξεων του λυκείου.


150 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων