Αναζήτηση

Ανοικτή Επιστολή

Το Lepantoporto απευθύνει Ανοικτή επιστολή προς τον Αντιδήμαρχο πολιτισμού κ. Ντίνο Τσουκαλά, καθώς και τους φορείς που συνδέονται άμεσα με τη Ναυμαχία, το δίκτυο πόλεων «δρόμοι του Lepanto» και τον σύλλογο «Lepanto 1571».


Αξιότιμοι

Βρισκόμαστε λίγες ημέρες πριν την επέτειο της Ναυμαχίας και δεν έχει υποπέσει στην αντίληψή μας κάτι σχετικά με τον προγραμματισμό εκδηλώσεων.


Βέβαια βρισκόμαστε εν μέσω περιορισμών ένεκα της πανδημίας και ως εκ τούτου η εκδήλωση της αναπαράστασης δεν μπορεί να υλοποιηθεί.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να βάλουμε την ταμπέλα «Κ Λ Ε Ι Σ Τ Ο Ν»!


Το ρεπορτάζ του Lepantoporto από πόλεις του εξωτερικού που βρίσκονται μαζί μας στο δίκτυο πόλεων αναφέρει την διοργάνωση αντίστοιχων εκδηλώσεων προς τιμήν της επετείου, στα πλαίσια βέβαια των περιορισμών που υπάρχουν.


Η Messina της Σικελίας πραγματοποίησε τον Αύγουστο εκδηλώσεις επετείου μικρής κλίμακας.

Το Urgnano, μικρή πόλη της περιοχής του Bergamo έχει προγραμματίσει για το Σάββατο 3/10 σχετική εκδήλωση με την παρουσία αντιπροσωπείας του δικτύου πόλεων.


Τονίζεται ότι οι εκδηλώσεις γίνονται με απόλυτο σεβασμό στα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν όσον αφορά την ανθρώπινη παρουσία, αλλά ταυτόχρονα μεταδίδονται διαδικτυακά.


Εμείς εδώ;


Εν αναμονή!


Καλημέρα σας!415 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων