Αναζήτηση

Ανοιχτό το σενάριο απαγόρευσης κυκλοφορίας

Ανοιχτό είναι το σενάριο γενικής απαγόρευσης κυκλοφορίας από την κυβέρνηση με το Σαββατοκύριακο που διανύουμε να λειτουργεί ως ένα κρας τεστ.

Το βλέμμα της κυβέρνησης είναι στραμμένο στην εφαρμογή των μέτρων από τους πολίτες και αυτό είναι που θα καθορίσει το εάν τελικά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα προχωρήσει στη συγκεκριμένη απόφαση.

Πάντως, τα μηνύματα που στέλνουν οι πολίτες είναι αντιφατικά καθώς αν και η πλειοψηφία των πολιτών φαίνεται να συμμορφώνεται με τις οδηγίες, μια άλλη μερίδα του κόσμου συνωστίστηκε σε εθνικές οδούς και λιμάνια προκειμένου να ταξιδέψει στην επαρχία. Το κλίμα έδωσε το απόγευμα του Σαββάτου και ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος έκανε λόγο για «κομβόι ΙΧ στα διόδια των εθνικών οδών». Υπογράμμισε ότι όλοι πρέπει να δείξουμε υπευθυνότητα και να ακολουθούμε τις οδηγίες των αρχών. Τα δύσκολα είπε είναι μπροστά μας,

«οι επόμενες εβδομάδες είναι κρίσιμες. Γι αυτό χρειάζεται, προσοχή, υπευθυνότητα και τήρηση του μέτρου μένουμε σπίτι». Επανέλαβε ότι η πλειοψηφία συμμορφώνεται με τα περιοριστικά μέτρα που έχουν επιβληθεί, ωστόσο κάποιοι ακόμα και σήμερα δείχνουν ανεύθυνη και αντικοινωνική συμπεριφορά.

30 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων