Απεργία Καφέ-Εστίασης

Το ΔΣ της Ομοσπονδίας χαιρετίζει την απόφαση του Συλλόγου Καφεπωλών Εστιατόρων Ξενοδόχων και Ιδιόκτητων Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Ναυπάκτου ‘‘ Ο Ανεμογιάννης’’ για την συμμετοχή του στην Πανελλαδική απεργία που προκήρυξε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων για την Τρίτη 16/11/2021.

Η απόφαση αυτή βρήκε ανταπόκριση στο 95% των μελών του συλλόγου. Η καθολική συμμετοχή στην απεργία αποδεικνύει περίτρανα την δεινή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο κλάδος των καφέ και της εστίασης λόγω COVID19 και των μέτρων που έλαβε η κυβέρνηση.

Αφήνοντας ασχολίαστες τις μεμονωμένες περιπτώσεις των συναδέλφων που άνοιξαν τα καταστήματά τους, δηλώνουμε αρωγοί στον αγώνα του Συλλόγου Καφεπωλών Εστιατόρων Ξενοδόχων και Ιδιόκτητων Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Ναυπάκτου ‘‘ Ο Ανεμογιάννης’’ για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους και την επιβίωση των επιχειρήσεων.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Ο Πρόεδρος Ο Γραμμάτεας

Δαβανέλλος Θέμης Μπακατσιάς Βασίλειος

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να σέβεστε τους συνομιλητές σας και να αποφεύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν. Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *