Αναζήτηση

Αποζημίωση και σε γυναίκα που τραυμάτισε αδέσποτος σκύλος στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου

Xθες έγινε γνωστό πως ο δήμος Αγρινίου καλείται να πληρώσει αποζημίωση (ύψους 4500) σε οικογένεια της οποίας μέλος δέχτηκε επίθεση και τραυματίστηκε από αδέσποτο σκύλο. Πρόκειται για περιστατικό που συνέβη προ τετραετίας, την 10η Σεπτεμβρίου 2017, στο δημοτικό γήπεδο μπάσκετ επί της οδού Κόκκαλη όπου σκύλος επιτέθηκε σε ανήλικη . Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες του agrinionews.gr, έχει εκδοθεί απόφαση του Μονομελούς Διοικητικό Πρωτοδικείου Αγρινίου και για άλλη επίθεση αδέσποτου που αποζημιώνει συμπολίτισσά. Ειδικότερα, σύμφωνα με την απόφαση αυτή, ο Δήμος καλείται να καταβάλλει το ποσό των 8.000 ευρώ σε ηλικιωμένη για περιστατικό που συνέβη τον Ιούλιο του 2017.

Η άτυχη γυναίκα είχε δεχθεί επίθεση πρωινή ώρα πάνω στην Κεντρική Πλατεία του Αγρινίου.

Πρόκειται περί αδέσποτου σκύλου που δραστηριοποιούνταν στην Πλατεία Δημοκρατίας, στην Πλατεία Δημάδη και στην οδό Φλώρας Καραπαπά, ήταν έγκυος και γι’ αυτό είχε απρόβλεπτη συμπεριφορά.

Από την επίθεση η άτυχη γυναίκα υπέστη εκδορές και κάταγμα πηχεοκαρπικής. Την υπόθεση χειρίστηκε ο δικηγόρος κ. Νικόλαος Στουραϊτης.

Το Μονομελές Διοικητικό Πρωτοδικείο στις αποφάσεις αυτές έκρινε το Δήμο Αγρινίου υπεύθυνο, ως αρμόδιο για την περισυλλογή, εποπτεία και εν γένει διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

19 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων