“Αποκλειστικά” ρεπορτάζ…

Κατ’ αρχήν να ξεκαθαρίσουμε ότι τιμούμε όλα τα μέσα ενημέρωσης της περιοχής μας και εκτιμούμε την προσπάθεια που καταβάλλουν να ενημερώσουν σωστά την κοινωνία.

Ωστόσο δε μπορούμε να πούμε το ίδιο και για τη δημοτική αρχή.

Ενθυμούμαστε το ρηθέν από τον κύριο δήμαρχο ότι υπάρχουν οι “κ α λ ο π ρ ο α ί ρ ε τ ο ι” και οι “κ α κ ο π ρ ο α ί ρ ε τ ο ι“.

Φαίνεται ότι αυτό ισχύει και για τα μέσα ενημέρωσης. Όποιος βλέπει τα τσίγκια, τις “κοτσιλιές”, τα μπάζα, τις “χρυσές” καρδούλες και τα αρνητικά δρώμενα κατατάσσεται στους “ανεπιθύμητους“.

Δεν εξηγείται αλλιώς να προβάλλεται σαν “αποκλειστικό” από μέσο ενημέρωσης η προγραμματισμένη παρουσία της δημοτικής αρχής και της περιφέρειας στο χώρο του Σκα, που η κατάσταση εκεί είναι εκτός ορίων και απασχολεί την κοινή γνώμη.

Και φυσικά δεν την απασχολούν την κοινή γνώμη οι “αστρολογικές ” δηλώσεις του κυρίου Γκίζα, αλλά οι κίνδυνοι και η ταλαιπωρία που υφίσταται από την κατάσταση που επικρατεί τώρα. Μπάζα στη μέση του δρόμου, κάτι αντίστοιχο με τα τσίγκια στο λιμάνι.

Εμείς θα απευθυνθούμε προσωπικά στον κύριο δήμαρχο, τον κύριο Βασίλη Γκίζα και θα του επιστήσουμε την προσοχή με την προτροπή να ξαναδεί κάποια πράγματα με διαφορετική οπτική. Διαχειρίζεται θέματα δημοσίου συμφέροντος και οι πολίτες δικαιούνται να είναι ενήμεροι.

Όλοι οι πολίτες και όχι μόνον οι “κ α λ ο π ρ ο α ί ρ ε τ ο ι”….

Είναι το θέμα της ενημέρωσης μείζον θέμα δημοκρατίας.

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να σέβεστε τους συνομιλητές σας και να αποφεύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν. Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *