Αναζήτηση

Αποστόλης Παπαϊωάννου: Απόλυτη Εμπιστοσύνη και Πειθαρχία 

Δελτίο τύπου

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ναυπάκτου, στην πρωτόγνωρη κατάσταση που ζούμε επέδειξε

υψηλότατο αίσθημα ευθύνης με στόχο την προστασία των καταναλωτών, των εργαζομένων αλλά και των ίδιων των επιχειρηματιών του εμπορίου.

Τις τελευταίες ημέρες τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου δεχτήκαμε ισχυρότατες πιέσεις για να «αποφασίσουμε από μόνοι μας» κλείσιμο όλων των καταστημάτων, αλλαγή του ωραρίου λειτουργίας και διάφορα άλλα σοβαρά και αστεία…

Στις κρίσιμες αυτές στιγμές δεν μπορεί η κάθε ομάδα πολιτών και η κάθε συντεχνία, να αποφασίζει μόνη της τι θα κάνει…

Πρέπει να υπάρχει κεντρικός σχεδιασμός!!!

Παρακαλούμε λοιπόν όλους τους συναδέλφους να κλείσουν τα αυτιά τους στις φήμες και στους λαϊκισμούς και να έχουν Απόλυτη Εμπιστοσύνη και Πειθαρχία στις αποφάσεις των αρμόδιων Αρχών της Πολιτείας!!!

Σήμερα 16/3/2020 η κυβέρνηση αποφάσισε το κλείσιμο των Εμπορικών Καταστημάτων από την Τετάρτη 18/3/20 με εξαίρεση τα παρακάτω που μπορούν και πρέπει να μείνουν ανοικτά:

- σούπερ μάρκετ (θα λειτουργούν μέχρι 10 το βράδυ. Ανοικτά και τις Κυριακές) - φαρμακεία – φούρνοι – κρεοπωλεία – μανάβικα – μπακάλικα - μίνι μάρκετ - delivery (στη διατροφή) – περίπτερα - πρατήρια υγρών καυσίμων - τράπεζες - υπηρεσίες courier - συνεργεία αυτοκινήτων - pet shops - καταστήματα γεωργικών προϊόντων - καταστήματα που σχετίζονται με επισκευές.

Τέλος θέλουμε να ενημερώσουμε όλους τους συναδέλφους ότι η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπάκτου βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους άλλους Εμπορικούς Συλλόγους της χώρας ώστε να προωθήσουμε στα αρμόδια Υπουργεία δέσμη μέτρων που

θα περιλαμβάνει αναστολή πληρωμών όλων των υποχρεώσεων των επιχειρήσεων που πλήττονται καθώς και Δίκαιο Επιμερισμό του κόστους του κλεισίματος των καταστημάτων.

Για τον Εμπορικό Σύλλογο Ναυπάκτου Ο Πρόεδρος. Η Γραμματέας Παπαϊωάννου Αποστόλης Φράγκου Πέγκυ

47 προβολές0 σχόλια