Αποχετευτικό δίκτυο παραλιακών οικισμών Δημοτικής Ενότητας Ευπαλίου προϋπ. 5.200.000,00€

Ένα μεγάλο έργο υποδομής  σε φάση δημοπράτησης.

«Η δημοπράτηση του έργου ‘Αποχέτευση λυμάτων παραλιακών οικισμών Δημοτικής Ενότητας Ευπαλίου’, από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Δωρίδος, είναι γεγονός.

Πρόκειται για έργο ζωτικής σημασίας, ένα έργο με ισχυρό περιβαλλοντικό και κοινωνικό πρόσημο το οποίο καταφέραμε να προετοιμάσουμε, να εξασφαλίσουμε  χρηματοδότηση  και  σήμερα να μιλάμε για την υλοποίησή του.

Με την κατασκευή του αναμένεται μεγάλη ωφέλεια, αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών και των επιχειρήσεων που ζουν και δραστηριοποιούνται στην παραλιακή περιοχή του Δήμου μας.

Μετά την πρόσφατη ένταξη προς χρηματοδότηση του Παραλίμνιου αγωγού για την ορεινή Δωρίδα, η δημοπράτηση του έργου αποχέτευση λυμάτων παραλιακών οικισμών Δ.Ε.Ευπαλίου έρχεται να καλύψει το μεγαλύτερο τμήμα του παραλιακού μετώπου.

Προχωράμε υλοποιώντας το πρόγραμμα και τον σχεδιασμό μας για την ανάπτυξη της περιοχής, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι αξιοποιούμε κάθε δυνατότητα  προκειμένου να υλοποιήσουμε μεγάλα έργα για τους πολίτες της Δωρίδας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους εργάστηκαν για να φτάσουμε εδώ και εξακολουθούν για την ευόδωση του στόχου υλοποίησης σημαντικών έργων υποδομής σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου μας».

Αυτά δήλωσε ο Δήμαρχος Δωρίδος κ. Γεώργιος Καπεντζώνης με αφορμή την προκήρυξη δημοπράτησης του έργου «Αποχέτευση λυμάτων παραλιακών οικισμών Δημοτικής Ενότητας Ευπαλίου του Δήμου Δωρίδος».

Το έργο, προϋπολογισμού 5.200.000,00€ προ ΦΠΑ χρηματοδοτείται από πιστώσεις ΥΠΕΣ – Πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης  και ίδιους πόρους.

Σύμφωνα με τη μελέτη, πρόκειται να κατασκευαστεί ένα πλήρως λειτουργικό δίκτυο βαρύτητας μήκους 5.700μ με όλα τα απαραίτητα τεχνικά, φρεάτια  και διακλαδώσεις αγωγών καθώς και ένα πλήρως λειτουργικό δίκτυο καταθλιπτικών αγωγών συνολικού μήκους 21.550μ με όλα τα απαραίτητα τεχνικά, φρεάτια και αντλιοστάσια (δομικά έργα και ηλεκτρομηχανολογικά έργα), και θα αφορά τους οικισμούς Μαραθιά, Μοναστηρακίου, Χιλιαδούς σύμφωνα και με τα κριτήρια ένταξης του προγράμματος.

Από το αντλιοστάσιο Α/Σ4 σχεδιάζεται ενιαίος καταθλιπτικός αγωγός μέχρι τις υφιστάμενες Εγκαταστάσεις Επεξεργασίες Λυμάτων της Ναυπάκτου .

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να σέβεστε τους συνομιλητές σας και να αποφεύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν. Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *