Αναζήτηση
  • Lepantoporto

Από το "πουθενά" στο "πουθενά"...

Ο τίτλος είναι του Lepantoporto και αφορά τον ίδιο το δήμαρχο, ο οποίος βρέθηκε εκεί από το "πουθενά", άκαπνος και λογικό είναι να νομίζει ότι θα κατορθώσει να αποφύγει να πάει ξανά εκεί.

Κύριε δήμαρχε

Βιώνετε "πλάνην οικτράν" αν πιστεύετε ότι με την "ευλογία" και το "χαμόγελο" θα καταφέρετε να παραπλανήσετε την πλειοψηφία της κοινωνίας.

Δεν γίνονται αυτά.

Το "μυστικό" που σας μεταφέρουμε είναι ότι οι πολίτες όταν αναφέρονται στη δημοτική αρχή εκφράζουν ένα "ιδιότυπο" χαμόγελο, εντελώς διαφορετικό από το δικό σας.

Κύριε δήμαρχε

Η κοινωνία και εσείς κινείστε σε α σ ύ μ β α τ ε ς ευθείες.


Ακολουθεί ανάρτηση του δημοτικού συμβούλου Ανδρέα Κοτσανά.

Δεν αναμένεται βέβαια κάποια αντίδραση.

Εδώ κατακαλόκαιρο και το λιμάνι είναι γεμάτο περιφράξεις και τσίγκια, με πολιτική ηθική θα ασχοληθούν...


‼️ “Οφίτσια” στους “πρόθυμους” συμβούλους της παράταξης Μπουλέ από τον κ.Γκίζα για να αποσκιρτήσουν τον Σεπτέμβριο!!!

Μετά την διαφαινόμενη απόφαση του κ.Μπουλέ να διαφοροποιηθεί και ουσιαστικά να αποχωρήσει τον Σεπτέμβριο από την συνδιοίκηση του δήμου Ναυπακτίας το τελευταίο διάστημα γινόμαστε μάρτυρες απίστευτων παλαιοκομματικών πρακτικών από τον κ.Γκίζα, που μπροστά στην διαφαινόμενη απώλεια "δεδηλωμένης" στη Δημοτική Αρχή “δίνει τα ρέστα” του για να κρατήσει στους κόλπους της συνδιοίκησης τούς "πρόθυμους" της παράταξης Μπουλέ "δελεάζοντας" τους με “Παροχές και Οφίτσια”. 🔻Πιο συγκεκριμένα στον πρόεδρο του λιμενικού ταμείου κ.Τσέλιο ο δήμαρχος τελευταία έχει εκχωρήσει υπέρμετρες αρμοδιότητες και καθήκοντα χωρίς κανένα “όριο και έλεγχο” με χαρακτηριστικό αυτών ο κ.Τσέλιος καθημερινώς να επιδίδεται σε “απροκάλυπτες εξυπηρετήσεις ημετέρων" που δραστηριοποιούνται στην χερσαία ζώνη λιμένος, να προβαίνει με τις "ευλογίες" του δημάρχου σε υπέρογκες απευθείας αναθέσεις σε “κολλητούς και φίλους” παρά τα ισχνά οικονομικά του λιμενικού ταμείου, να του παραχωρεί με την σύμφωνη γνώμη του πολυτελές γραφείο στο κτήριο "Ναυπακτία", και τέλος να τον "συγκαλύπτει απροκάλυπτα" στην μη κατάθεση του “πόθεν έσχες”. 🔻Στον έτερο δημοτικό σύμβουλο Πυλήνης και πολιτικά “προστατευόμενο” του κ.Τσέλιου εντεταλμένο σύμβουλο κ. Μουχτούρη, ο κ.Γκίζας το τελευταίο διάστημα προκειμένου "να τον δελεάσει" του έχει παραχωρήσει δύο υπηρεσιακά αυτοκίνητα εκ των οποίων το ένα είναι το πρώην δημαρχιακό όχημα (τζιπ) με αλόγιστη και προκλητική χρήση από μέρους του, ενώ παράλληλα φημολογείται πως του έχουν δοθεί "εγγυήσεις για ανάληψη Αντιδημαρχίας" τον Σεπτέμβριο. 🔻’Οσον αφορά τον εντεταλμένο σύμβουλο Αντιρρίου κ.Καραδήμα ήδη ο κ.Γκίζας τον αποκαλεί δημόσια "Αντιδήμαρχο" προεξοφλώντας ότι ο συγκεκριμένος δημοτικός σύμβουλος μέχρι τις επικείμενες δημαιρεσίες του Σεπτεμβρίου θα έχει ανεξαρτοποιηθεί από την παράταξη Μπουλέ και θα οριστεί και τυπικώς "Αντιδήμαρχος" Αντιρρίου από τον κ.Γκίζα. 🔸Τέλος, ο πρόεδρος της Αναπτυξιακής κ.Κοτρώνης, εδώ και καιρό έχει επιλέξει μοναχικό δρόμο μακριά από την παράταξη με την οποία εκλέχθηκε και είναι δεδομένο ότι αποτελεί "ξένο σώμα" από την παράταξη Μπουλέ και θα συνεχίζει να στηρίζει μέχρι τέλους την Δημοτική Αρχή Γκίζα. ☑️❗️Κύριε Γκίζα όταν με την ανάληψη των καθηκόντων σας μιλούσατε για διαφορετικό "ύφος και ήθος" εννούσατε αυτές τις "τυχοδιωκτικές" πρακτικές οι οποίες μετατρέπουν το Δήμο Ναυπακτίας σε ένα απέραντο "Αλισβερίσι”⁉️

544 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων