Αναζήτηση

Από 1ης Μαϊου μεταφέρεται στη ΔΕΥΑΝ η παρεχόμενη υπηρεσία του βοθροφόρου με νέα τιμολόγηση.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αποκαθίσταται η νομιμότητα στη χρήση του βοθροφόρου

Παγώνει η τιμή χρήσης έως την 1η Μαΐου λόγω κορονοϊού Την καθιέρωση έκπτωσης 50% στο τέλος χρήσης του βυτιοφόρου-βοθροφόρου για τα άτομα που έχουν ενταχθεί στο κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΥΑΝ και για όσους κάνουν πολλαπλή χρήση της υπηρεσίας σε ετήσια βάση, εισηγήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ.Βασίλης Γκίζας, μετά από πρόταση και της

δημοτικής επιχείρησης.

Επιπλέον, λόγω της γενικότερης κατάστασης της εξάπλωσης του νέου κορονοϊού COVID-19, αλλά και των ειδικών συνθηκών που επικρατούν, ζήτησε η παρεχόμενη υπηρεσία να μεταφερθεί στην ΔΕΥΑΝ από την 1η Μαΐου.

Έως τότε, η τιμή χρήσης τουβοθροφόρου θα παραμείνει ως έχει και αρμόδια θα είναι η Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου. Όπως επεσήμανε ο Δήμαρχος, βασικός στόχος ήταν τόσο η αποκατάσταση της νομιμότητας όσο και η αποκατάσταση της έννοιας της ανταποδοτικότητας της παρεχόμενης υπηρεσίας, κάτι στο οποίο συμφώνησε και η μείζονα αντιπολίτευση. Αφού λοιπόν, υπολογίστηκαν οι ελάχιστες δυνατές τιμές από την υπηρεσία, βούληση της δημοτικής αρχής ήταν να υπάρξει μέριμνα για τους δημότες που βρίσκονται σε δεινή οικονομική θέση, αλλά και για εκείνους που κάνουν χρήση του βοθροφόρου πολλές φορές μέσα στο έτος.

Επισημαίνεται ότι, η τελική συνολική επιβάρυνση για αυτούς θα είναι πολύ μικρή.

72 προβολές0 σχόλια