Αναζήτηση

Αχ! Αυτές οι μάσκες!

Γράφει ο Γιώργος Κατσάνος


Η μάσκα έχει γίνει αντικείμενο ποκίλων συζητήσεων, σχολίων και επικρίσεων.Στην αρχή της πανδημίας ήταν επικίνδυνη για όσους δεν είχαν νοσήσει.Τώρα είναι αναγκαία και υποχρεωτική για όλους.


Μάλιστα πέφτουν και πρόστιμα. Άλλοι τις φορούν κι άλλοι όχι.Άλλοι - οι πιο πονηροί- τις φορούν κάτω από το σαγόνι και μόλις έρθει ο έλεγχος, τις ανεβάζουν.Υπάρχουν και κάποιοι που είναι κατά της μάσκαςγενικά.Έγιναν ειδικοί.


Σε κάθεπερίπτωση άλλοτε γινόμαστε σεισμολόγοι, άλλοτε συνταγματολόγοι, άλλοτε οικονομολόγοι, άλλοτε δικαστές, άλλοτε επιδημιολόγοι κ.λ. π.Ε Ν Ο Ι Κ Ι Α Ζ Ε Τ Α Ι

Κατοικία 90 τ.μ. επιπλωμένη στην περιοχή Λιμάνι για εποχική χρήση

Πληροφορίες: 6944535159Παρατηρούμε και κάτι ακόμη.Οι παρουσιαστές, ομιλητές και λοιποί στην τηλεόραση, οι ψάλτες και ο ιερείς δε φορούν μάσκα.Αντίθετα οι εκπαιδευτικοί πρέπει να φορούν.Δηλαδή οι πρώτοι δε ματαδίδουν τον ιό και τον μεταδίδουν οι δύτεροι; Οι πρώτοι δεν αντέχουν τη μάσκα για 2- 3 ώρες, ενώ οι δεύτερο την αντέχουν για 4- 5 ώρες; Υπάρχει σ' αυτό απάντηση;

Τελευταία προστέθηκε κι ένα άλλο θέμα.Έγιναν μάσκεςγια παιδιά θεόρατες.Σκεπάζεται ολόκληρο το πρόσωπο.Γιατί τόση προχειρότητα; Στη διαδρομή κατασκευής και παράδοσης δεν κατάλαβε κανείς τίποτε; Κανείς δεν τις δοκίμασε; Μίλησαν απλά για λάθος.Κανείς δεν ανέλαβε ευθύνη.Τα χρήματα ,που χάθηκαν, πάλι ο λαός θα τα πληρώσει!

94 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων