Αναζήτηση

Βάζει το "λύκο" να φυλάει τα…"πρόβατα"!!!

Έγινε ενημέρωση: 6 Νοε 2021

Άμεση παρέμβαση Κοτσανά για την αντιδημαρχία Κούκουνα


Το Lepantoporto σήμερα, ημέρα του ανασχηματισμού της δημοτικής αρχής προσπαθεί να δει τα πράγματα με θετική ενέργεια, να δει το ποτήρι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο. Να εκπέμψει ένα μήνυμα αισιοδοξίας σε μια κοινωνία που βάλλεται πανταχόθεν.

Να όμως που δε μας αφήνουν τα γεγονότα που προηγήθηκαν.

Ο κ. Κούκουνας σε παρέμβασή του στο δημοτικό συμβούλιο υποτιμά τη νοημοσύνη των πολιτών, πιο λαϊκά μας θεωρεί "γίδια", όταν συνεχίζει να ψεύδεται δημοσίως για το "πόθεν έσχες" του.

Κύριε δήμαρχε, κύριε Γκίζα, οφείλετε να βοηθήσετε να μην αναλώσουμε το μικρό απόθεμα θετικής ενέργειας που διαθέτουμε ακόμα και μέχρι τη Δευτέρα ο κύριος αντιδήμαρχος να πράξει τα δέοντα.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων

Lepantoporto

Η ανάρτηση του Ανδρέα Κοτσανά

κ.Δήμαρχε ακούγεται πως στις επόμενες ώρες θα ορίσετε ως Αντιδήμαρχο Διοικητικών τον πλέον “αναξιόπιστο και ψεύτη” δημοτικό σύμβουλο του δήμου Ναυπακτίας κ. Κούκουνα, ο οποίος στις 03/03/2021 στο δημοτικό συμβούλιο μάς διαβεβαίωνε ότι θα αναρτούσε το “πόθεν έσχες” του σε μια εβδομάδα! Σήμερα οχτώ μήνες μετά δεν έχει κάνει πράξη τη δέσμευσή του και για αυτό το λόγο σε περίπτωση που τον ορίσετε Αντιδήμαρχο Διοικητικών, και παράλληλα δεν έχει αναρτήσει το “πόθεν έσχες” όπως οφείλει, θα εισάγουμε το θέμα για συζήτηση στο προσεχές δημοτικό συμβούλιο. Αναμένουμε…482 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων