“Βαρύ” το κλίμα στο Μεσολόγγι!

Φωνές για παραίτηση Λύρου!

«Βαρύ» κλίμα διαμορφώνεται στο Μεσολόγγι για τον δήμαρχο Κώστα Λύρο μετά το επεισόδιο με τον πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων το οποίο δεν περιποιεί τιμή για τη δημοτική αρχή.

Το γεγονός έδωσε αφορμή για σφοδρές επικρίσεις ενώ ο συνδυασμός «για την Κοινότητα Μεσολογγίου» έφτασε στο σημείο να ζητήσει την παραίτηση του δημάρχου, στο μέσον της θητείας του.
«Έχουν περάσει δύο χρόνια από τότε που εξουσιοδοτήθηκε να ασκήσει διοίκηση και τα προβλήματα του Δήμου αντί να μπαίνουν σε μια σειρά, διογκώνονται και μας οδηγούν σε συνθήκες που θα χρειαστούμε δεκαετίες για να ανακάμψουμε από τις άλογες αποφάσεις του», σημειώνει ο Συνδυασμός.

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να σέβεστε τους συνομιλητές σας και να αποφεύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν. Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Με συμμετοχή οι εκδηλώσεις της Περιφέρειας για τα αδέσποτα και δεσποζόμενα ζώα

«Νοιαζόμαστε, Ενημερωνόμαστε, Συνεργαζόμαστε». Συνεχίζει τις ενημερωτικές εκδηλώσεις ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας Φωκίων Ζαΐμης, για τα αδέσποτα και δεσποζόμενα […]