Αναζήτηση
  • Lepantoporto

Βασίλης Γκίζας: Συνεχίζεται το διευρυμένο ωράριο για το Κάστρο της Ναυπάκτου


Συνεχίζεται το διευρυμένο ωράριο για το Κάστρο της Ναυπάκτου, ενημερώνει ο δήμαρχος Βασίλης Γκίζας.


«Συνεχίζεται το διευρυμένο ωράριο για το Κάστρο της Ναυπάκτου, που παραμένει ανοικτό για το κοινό καθημερινά, από τις 8:00 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ (πλην Τρίτης).


Με ιδιαίτερη φροντίδα και πρωταρχικό μέλημά μας την προστασία και ανάδειξη του ιστορικού μνημείου, σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας-Λευκάδος και το Δασαρχείο, δρομολογήσαμε, το προηγούμενο διάστημα, τον καθαρισμό του, κάτι που θα πραγματοποιείται στο εξής ανά τακτά διαστήματα. Παράλληλα, προχωρήσαμε στη συντήρηση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού με αποτέλεσμα, επί σειρά μηνών, το Κάστρο να παραμένει φωταγωγημένο. Στο ίδιο πλαίσιο δράσεων και πρωτοβουλιών, εντάσσεται και η συνεργασία μας με το Ινστιτούτο Μεσογειακών Δασικών Οικοσυστημάτων και το Πανεπιστήμιο Πατρών, που προσεχώς θα μας δώσει σημαντικά ευρήματα.Ε Ν Ο Ι Κ Ι Α Ζ Ε Τ Α Ι

Διαμέρισμα 90 τ.μ. επιπλωμένο στην περιοχή Λιμάνι για εποχική χρήση

Πληροφορίες: 6944535159Ευχαριστούμε θερμά το σύνολο των φορέων για τη συμβολή τους στην προσπάθειά μας για την αναβάθμιση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και ιδιαίτερα το Υπουργείο Πολιτισμού και την Υπουργό κ.Λίνα Μενδώνη, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας-Λευκάδος και την Προϊσταμένη κ.Ολυμπία Βικάτου».

8 προβολές0 σχόλια