Αναζήτηση

Βασίλης Πολιτόπουλος: Εκλογές για την ανάδειξη προέδρου του ΚΙΝΑΛ

Ο Βασίλης Πολιτόπουλος είναι ο υπεύθυνος στο δήμο Ναυπακτίας για τις εκλογές ανάδειξης προέδρου του ΚΙΝΑΛ, που θα διεξαχθούν την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου.

Το Lepantoporto του απηύθυνε σχετικά ερωτήματα που αφορούν τη διαδικασία και αυτός ευγενικά ανταποκρίθηκε.

Σε ποια σημεία του δήμου Ναυπακτίας θα διεξαχθούν οι εκλογές;

Στο δήμο Ναυπακτίας υπάρχει ένα εκλογικό κέντρο στο ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ του Β' Γυμνασίου.


Ποιοι μπορούν να συμμετέχουν;

Το ΚΙΝΑΛ απευθύνει ένα ανοικτό κάλεσμα συμμετοχής σε όλους τους προοδευτικούς πολίτες που θεωρούν ότι μπορούν ιδεολογικά, πολιτικά και στη συνέχεια και εκλογικά να συμπορευτούν με τον πολιτικό μας φορέα.

Ψηφίζουν Έλληνες πολίτες, πολίτες της Ε.Ε. και αλλοδαποί που κατοικούν μόνιμα στην Ελλάδα, από την ηλικία των 16 ετών, που αποδέχονται τις αρχές και τις επιδιώξεις του ΚΙΝΑΛ και δεν ανήκουν σε άλλο κόμμα.


Πώς διασφαλίζεται το αδιάβλητο της διαδικασίας;

Πιστεύω ότι η πολιτικοποίηση των εκλογέων βρίσκεται σε αξιοζήλευτο βαθμό και δεν υπάρχει περίπτωση μαζικής συμμετοχής μη συμπαθούντων το ΚΙΝΑΛ. Η εφορευτική επιτροπή έχει πλούσια εμπειρία και διασφαλίζει το αδιάβλητο της διαδικασίας. Προαιρετικά αλλά θεσμικά ορίζει τακτικό και αναπληρωματικό εκπρόσωπο, κάθε υποψήφιος, οι οποίοι παρίστανται στη διαδικασία.


Σε πιθανή επαναληπτική εκλογή ποιοι μπορούν να ψηφίσουν;

Σε πιθανή επαναληπτική εκλογή στις 12 Δεκέμβρη δικαίωμα συμμετοχής έχουν ΜΟΝΟΝ όσοι ψήφισαν στις 5 Δεκέμβρη.


Υπάρχει ενδιαφέρον στους πολίτες για συμμετοχή;

Αν κρίνω από τις υπογραφές στήριξης των υποψηφίων που ξεπέρασαν τις 82.000, τις πολυπληθείς συγκεντρώσεις στις ομιλίες των υποψηφίων και στις επαφές που έχω στην πόλη μας προβλέπω ότι το ΚΙΝΑΛ βαδίζει για ρεκόρ συμμετοχής.


Θα θέλατε να προσθέσετε κάτι άλλο;

Οι εκλογές διεξάγονται σύμφωνα με τα μέτρα που ισχύουν για τον κορωνοϊό. Παράκληση για συμμόρφωση. Επειδή προβλέπεται αθρόα συμμετοχή και συμπλήρωση σχετικής Αίτησης καλό είναι να μη μείνει η ψηφοφορία για αργά ή να υπάρξει επικοινωνία με το εκλογικό κέντρο ώστε να αποφευχθεί συνωστισμός.232 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων