“Βολές προειδοποιητικές”…

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΣΩΚΡΑΤΗ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Στο δημοτικό συμβούλιο της 30/6/2021 ο αντιδήμαρχος οικονομικών κ. Σ. Παπαβασιλείου, με ύφος που δεν συνάδει με το ρόλο του, είπε, σε όσους εξέφρασαν διαφορετική άποψη για τη σημασία που έχει η συγκέντρωση των υπηρεσιών του δήμου σε ενιαίο χώρο, μεταξύ άλλων : «……Σ’ ότι αφορά το ποιος έχει φιλοσοφία για επενδύσεις σε ιδιόκτητα ακίνητα, ή τη φιλοσοφία συγκέντρωσης των υπηρεσιών του δήμου, τον πόντο αυτό δεν θα τον πάρετε ούτε σεις κ. Ασημακόπουλε, ούτε σεις κ. Μπουλέ, ούτε σεις κ. Νταουσάνη και κ. Λουκόπουλε. Τον πόντο αυτό θα τον πάρει ο κ. Γκίζας και όσοι ξενυχτούσαμε μαζί του για να τρέξουμε σε χρόνο ρεκόρ το νέο διοικητήριο….»

Σχετικά με την αγωνία του κ. Παπαβασιλείου για το ποιος θα πάρει τον πόντο από την κατασκευή του δημαρχείου στο Σκα του θυμίζουμε τα εξής:

Το δημοτικό Συμβούλιο του δήμου μας αποτελείται από 27 δημοτικούς συμβούλους. Η παράταξη του κ. Γκίζα διαθέτει 6 δημοτικούς συμβούλους. Την απόφαση για την κατασκευή του δημαρχείου στο Σκα την στήριξαν όλες οι δημοτικές παρατάξεις εκτός από την παράταξη του κ. Κοτσανά, δηλαδή 24 δημοτικοί σύμβουλοι. Συνεπώς αυτό που είπε ο κ. Παπαβασιλείου ακούγεται πολύ αλαζονικό και δεν βοηθάει τις συνεργασίες που έχει ανάγκη ο δήμος μας. Αν υποθέσουμε ότι οι δημοτικοί σύμβουλοι των άλλων παρατάξεων σκέφτονταν όπως ο κ. Παπαβασιλείου (για το ποιος θα πάρει τον πόντο) το δημαρχείο δεν θα γινόταν ποτέ.

Σ’ ότι αφορά τα ξενύχτια για το σχεδιασμό του δημαρχείου θυμίζω στον κ. Παπαβασιλείου ότι η παράταξή του από μόνη της επέλεξε να διαπραγματευθεί τα αντισταθμιστικά από το αιολικό πάρκο στο Μακρυνόρος και το σχεδιασμό του δημαρχείου στο Σκά.

Ελπίζω ότι ο μόνος λόγος για τον οποίο έγινε αυτό ήταν για να μην κουράσουν και για να προστατεύσουν από το ξενύχτι τους δημοτικούς συμβούλους των άλλων παρατάξεων.

Γιάννης Μπουλές

Επικεφαλής ΑΔΚΝ

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να σέβεστε τους συνομιλητές σας και να αποφεύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν. Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *