Αναζήτηση

Βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη οι 13χρονες Ευγενία και Αλίκη που εξαφανίστηκαν από τον Βόλο

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκαν τα δύο ανήλικα κορίτσια που είχαν εξαφανιστεί στο Βόλο. Οι δύο 13χρονες αναζητούνταν από την Αστυνομία. Όμως, τελικά βρέθηκαν.

Τα δύο νεαρά κορίτσια, έφυγαν χθες το πρωί με τρένο από τον Βόλο για Θεσσαλονίκη. Εντοπίστηκαν λίγο πριν τις 8 σήμερα το πρωί, σε πυλωτή πολυκατοικίας. Μάλιστα, είναι καλά στην υγεία τους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στη Θεσσαλονίκη μένει η γιαγιά της μίας από τις δύο ανήλικες. Όμως, όχι κοντά στο σημείο που βρέθηκαν. Τα κορίτσια σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες, δήλωσαν ότι ήθελαν να νιώσουν ελεύθερες και χαρούμενες, βρίσκονται στο Αστυνομικό Τμήμα της Περιοχής, ενώ θα παραληφθούν σήμερα από τους γονείς τους. Πώς έγινε η εξαφάνιση στο Βόλο; Τα δυο κορίτσια έφυγαν από τα σπίτια τους για το σχολείο και όταν έφυγαν και οι γονείς από το σπίτι για την εργασία τους, επέστρεψαν χωρίς να γίνουν αντιληπτές και πήραν χρήματα. Το γεγονός έθεσε τις οικογένειές τους σε μια αγωνιώδη κατάσταση, ζητώντας μέσω των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης βοήθεια για τον εντοπισμό τους, ενώ παράλληλα ενημερώθηκε και η Αστυνομία.

Εν τω μεταξύ, στην αναζήτηση των δύο ανήλικων κοριτσιών έχει προχωρήσει και το «Χαμόγελο του Παιδιού», κάνοντας την σχετική ανάρτηση αφίσας με τα χαρακτηριστικά των παιδιών και με έκκληση για πληροφορίες. Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως για τα δύο κορίτσια που είχαν εξαφανιστεί, είχε σημάνει και Amber Alert.

65 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων