Αναζήτηση
  • Lepantoporto

Β.Γκίζας: «Η ερμηνεία της κ. Κονιόρδου σταθμός για τα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου μας»

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το πολιτιστικό διήμερο που διαδραματίσθηκε το Σαββατοκύριακο στην Παπαχαραλάμπειο αίθουσα με πρωτοβουλία του Δήμου Ναυπακτίας.

Το κοινό απέδειξε ότι έχει αίσθηση της πολιτιστικής ποιότητας και γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα προκειμένου να παρακολουθήσει τις δύο μοναδικές θεατρικές παραστάσεις σε έργα του Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι.

Με αφορμή το γεγονός ο Δήμαρχος Ναυπακτίας σημείωσε: «Η παρουσία της εξαίρετης ηθοποιού κ. Λυδίας Κονιόρδου στην πόλη μας και η ερμηνεία της στο ρόλο του Μέγα Ιεροεξεταστή θεωρώ ότι αποτελεί σταθμό για τα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου μας.

Θα ήθελα να απευθύνω για ακόμη μία φορά τα συγχαρητήριά μου σε όλους τους συντελεστές και συνεργάτες της κ. Κονιόρδου και το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης για την άψογη συνεργασία και τις δύο άρτιες καλλιτεχνικά παραστάσεις που μας παρουσίασαν.

Προσωπικά και ως θεατής, είμαι κάτι παραπάνω από ευτυχής που είχαμε την τύχη να γίνουμε κοινωνοί της φιλοσοφικής υποστάσεως δύο τόσο σημαντικών έργων του Ντοστογιέφσκι και του καλλιτεχνικού διαμετρήματος των συγκλονιστικών ερμηνειών του συνόλου των ηθοποιών και του σκηνοθέτη κ. Κωνσταντίνου Χατζή.

Επιπλέον, χαίρομαι ιδιαίτερα που οι δημότες τίμησαν με την παρουσία τους και τις δύο παραστάσεις και που, στο δυνατό τους χειροκρότημα, αποτυπώθηκε η ανάγκη όλων μας για θεάματα τέτοιου ύφους και ήθους στον τόπο μας».

90 προβολές0 σχόλια