“Β ό μ β α” Νταουσάνη

Παραιτείται από τη θέση του Αντιδημάρχου

ΠΡΟΣ

ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ

κ. Γκίζα Βασίλειο

Κύριε Δήμαρχε,

Σας υποβάλλω την παραίτησή μου από αντιδήμαρχος Δόμησης και Σχεδίου Πόλης και από μέλος της ΕΠΖ.

Πριν από 7 μήνες όταν μου ζητήσατε να αναλάβω χρέη αντιδημάρχου, σας είχα αναφέρει ότι είχα την διάθεση, αμισθί, να αφιερώσω χρόνο και κόπο και ότι στόχος μου ήταν να προχωρήσουν θέματα τα οποία χρονίζουν στο δήμο Ναυπακτίας και ταλαιπωρούν συμπολίτες μας και να συμβάλλω στην επίλυσή τους.

Δυστυχώς όμως, τα θέματα της αρμοδιότητάς μου, όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων, δεν ήταν πρώτης προτεραιότητας για εσάς, αλλά τελευταίας.

Εξαιρείται α) η περίπτωση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου, του οποίου η λύση έχει δρομολογηθεί και είναι θέμα χρόνου η ολοκλήρωσή του και β) η περίπτωση της πλατείας Παπαχαραλάμπους, η οποία εντάχθηκε στο Πράσινο Ταμείο και έχει ήδη εγκριθεί η πίστωση για την αποζημίωσή της ώστε να περιέλθει στο Δήμο μας.

Για τις Επεκτάσεις του Σχεδίου Πόλης, την αποζημίωση ορισμένων περιπτώσεων δεσμευμένων περιουσιών ώστε να καταστούν κοινόχρηστοι χώροι, τις πράξεις αναλογισμού για τη διάνοιξη δρόμων με τις ανάλογες υποδομές που παραμένουν κλειστοί εδώ και χρόνια, ούτε λόγος, παρά τις επανειλημμένες προσπάθειές μου να σας πείσω ότι οι ανωτέρω περιπτώσεις είναι μείζονος σημασίας για την πόλη, έχουν αναπτυξιακό χαρακτήρα και θα έπρεπε να ξεκινήσουμε να δρομολογούμε λύσεις.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες, δεν μου είναι πλέον δυνατόν να συνεχίσω να επιτελώ το καθήκον μου, όπως μου το επέβαλε η συνείδησή μου, αλλά και το αίσθημα ευθύνης μου απέναντι στους συνδημότες μου, καθώς ο λόγος που ανέλαβα αυτό το υπεύθυνο πόστο, δεν ήταν ο τίτλος του αντιδημάρχου, εξάλλου οι συμπολίτες μου με είχαν εκλέξει στο ανώτατο αξίωμα του δημάρχου, αλλά η θέλησή μου να βοηθήσω το δήμο και εσάς με όλες μου τις δυνάμεις.

Γιάννης Νταουσάνης

Δημοτικός Σύμβουλος

τ. δήμαρχος Ναυπάκτου

La Luna – Μοναστηράκι

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να σέβεστε τους συνομιλητές σας και να αποφεύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν. Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *