Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου: Εξακολουθεί να αγνοείται ο άνδρας που φέρεται να βούτηξε στο κενό

Τo περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 14.30 το μεσημέρι, στο ρεύμα από Πάτρα προς Αντίρριο

Σύμφωνα με μαρτυρίες των υπευθύνων ασφαλείας της γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου ένας άνδρας άφησε το αυτοκίνητό του και πιθανολογείται πως έπεσε στο κενό. Οι υπεύθυνοι της γέφυρας ειδοποίησαν τις αρχές, από τη στιγμή που έγιναν αντιληπτές οι κινήσεις του άνδρα.
Για το περιστατικό διεξάγει έρευνα το Λιμενικό με σκάφος για να εντοπιστεί ο άνδρας. Τo περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 14.30 το μεσημέρι, στο ρεύμα από Πάτρα προς Αντίρριο.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο άνδρας έγινε αρχικά αντιληπτός από το περιπολικό της Γέφυρας, το οποίο τον προσέγγισε από το αντίθετο ρεύμα (προς Ρίο) και του ζήτησε να απομακρυνθεί άμεσα από το σημείο, καθώς κινδύνευε η ασφάλειά του. Αρχικά ο άγνωστος άνδρας έδειξε να υπακούει στην εντολή των υπευθύνων, μόλις το αυτοκίνητο της Γέφυρας απομακρύνθηκε, εκείνος παρέμεινε στο σημείο.

Στα λίγα λεπτά που έκανε το όχημα της Γέφυρας να φτάσει στο Ρίο και να κάνει αναστροφή για να τον προσεγγίσει ξανά, αυτή τη φορά πλησιάζοντάς τον, ο άνδρας ήταν εξαφανισμένος, με τις υποψίες όλων να στρέφονται στο ενδεχόμενο να έκανε “βουτιά θανάτου”.

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να σέβεστε τους συνομιλητές σας και να αποφεύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν. Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *