Γέφυρες Ευήνου: Μόνο λόγια…

Συνήλθε σε σύσκεψη την Κυριακή 03 Απριλίου 2022 στην πλατεία του Γαλατά η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα παρουσία πλήθους κόσμου για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιούργησε η κατάρρευση των γεφυρών του Ευήνου.

Παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Έργων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας κ. Μαυρομμάτης, ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Γκίζας, ο Αντιδήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Καραπάνος.

Σημειώνεται ότι τέσσερις μήνες μετά την κατάρρευση των γεφυρών δεν έχει γίνει

Τ Ι Π Ο Τ Α, μόνο Λ Ο Γ Ι Α…

Η τοπική κοινωνία βρίσκεται στα “κάγκελα”….

Η Συντονιστική Επιτροπή καλεί τους κατοίκους του Γαλατά, του Περιθωρίου, του Ευηνοχωρίου και όλων των παρευήνιων Κοινοτήτων σε ανοιχτή λαϊκή συγκέντρωση στην πλατεία της Κοινότητας Γαλατά την Κυριακή 10 Απριλίου του 2022 και ώρα 11:00΄.

Θα ακολουθήσουν δυναμικές κινητοποιήσεις.

Η αρχή θα γίνει με συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον κυκλικό κόμβο της Γαυρολίμνης και ολιγόλεπτο, συμβολικό αποκλεισμό της Ιονίας οδού.

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να σέβεστε τους συνομιλητές σας και να αποφεύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν. Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΩΤΙΚΑ

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ & ΔΩΡΙΔΑΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΔΕΔΥ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ Ναύπακτος, 17 Μαρτίου 2023 Δελτίο Τύπου ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΩΤΙΚΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΑΜΕ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΜΕ Χτες […]