Γαλατάς: Αδιέξοδα και … προχειρότητες

Ξεκίνησαν οι χωματουργικές εργασίες για την κατασκευή πρόχειρης διάβασης στη κοίτη του ποταμού Ευήνου, δίπλα από τις κατεστραμμένες γέφυρες.

Μετά και την εμπλοκή που φέρεται να έχει παρουσιαστεί με τη λύση της προσωρινής αποκατάστασης της σιδηροδρομικής γέφυρας, συνεργεία της Πολιτικής Προστασίας διαμορφώνουν με εργασίες διόδους για οχήματα που πρέπει κατ’ ανάγκη να περνούν διαμέσου της κοίτης του Ευήνου, όπως πυροσβεστικά, ασθενοφόρα και ούτω καθεξής.

Το βασικό ζήτημα που παραμένει και αποτελεί «πληγή» για την περιοχή είναι η αποκατάσταση της πρόσβασης για τους απλούς πολίτες που καθημερινά βασανίζονται για να μεταβούν στα σπίτια, τις δουλειές, τα χωράφια τους, σε υπηρεσίες, νοσοκομεία, σχολεία.

Υπενθυμίζεται εξάλλου ότι ο επικεφαλής της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα των κατοίκων του Γαλατά, Κώστας Σακαρέλος, συγκάλεσε νέα σύσκεψη για σήμερα Σάββατο, 14 Μαΐου (ώρα 19:00) στην πλατεία της Κοινότητας Γαλατά.

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να σέβεστε τους συνομιλητές σας και να αποφεύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν. Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΩΤΙΚΑ

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ & ΔΩΡΙΔΑΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΔΕΔΥ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ Ναύπακτος, 17 Μαρτίου 2023 Δελτίο Τύπου ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΩΤΙΚΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΑΜΕ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΜΕ Χτες […]