Γιάννης Μπουλές: Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει δέκα μέρες κοσκινίζει

Με αφορμή την επίσκεψη της Συντονιστικής Επιτροπής για την ανάπλαση στην οδό Αγελάου ο επικεφαλής της ΑΔΚΝ Γιάννης Μπουλές έκανε την παρακάτω δήλωση:

Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει δέκα μέρες κοσκινίζει

Η δημοτική αρχή Γκίζα για ένα σχεδόν χρόνο κρατάει κλειστή την οδό Αγελάου με πρόσχημα την πλακόστρωσή της. Πρόκειται για ένα δρόμο 30 μέτρων που αν ο εργολάβος έβαζε μια πέτρα την ημέρα θα είχε ολοκληρωθεί εδώ και μήνες και θα είχε πάψει η ταλαιπωρία των πολιτών.
Η εγκληματική καθυστέρηση οφείλεται σε εσκεμμένη πολιτική του δημάρχου στην προσπάθειά του να ακυρώσει το έργο της ανάπλασης. Οφείλεται σε παντελή ανικανότητα του κ. Γκίζα να ελέγξει τον εργολάβο που για δυόμιση χρόνια εμπαίζει όλους τους Ναυπάκτιους ότι δήθεν υλοποιεί το έργο της ανάπλασης, ενώ στην ουσία σε συνεργασία με τη δημοτική αρχή οδηγούν σε ακύρωση το έργο.
Με ευθύνη του δημάρχου ο εργολάβος και όσοι κρύβονται πίσω από αυτόν θέλουν να σταματήσουν το έργο της ανάπλασης. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα η πόλη μας να συνεχίσει για τα επόμενα δέκα χρόνια να πίνει νερό από τον αμίαντο, τα λύματα να πηγαίνουν στη θάλασσα και ο κ. Γκίζας να μιλάει για τουριστική ανάπτυξη.
Φτάνει πια ο εμπαιγμός.
Καιρός να αντιδράσουμε, το οφείλουμε στα παιδιά μας και στο μέλλον της πόλης μας.

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να σέβεστε τους συνομιλητές σας και να αποφεύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν. Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *