Αναζήτηση
  • Lepantoporto

Για κορωνοψεκασμένους...

Το να είναι κάποιος αρνητής του εμβολιασμού δεν είναι απλά ένα επιμέρους ζήτημα στο οποίο μπορούμε να διχογνωμούμε και μέχρις εκεί.

Πρόκειται για ένα κριτήριο που επικαλύπτει σχεδόν το σύνολο της προσωπικότητας ενός ανθρώπου γιατί αποτελεί ενδεικτικό στοιχείο του πώς βλέπει κανείς τον κόσμο. μας χωρίζει ένα αντιληπτικό χάσμα που είναι δύσκολο, αν όχι αδύνατο, να καλυφθεί.


Γράφει ο Nikos Limaniotis

Στην Ελλάδα, οι του σκληρού αντιεμβολιστικού κινήματος, μετρώνται από τους δημοσκόπους (ταβάνι) στο 10%.

Είναι εύκολα αναγνωρίσιμοι, κυκλοφοράνε παντού (και σε τούτο δω το μπλογκ), συνήθως είναι οπαδοί ενός ρηχού τάχαμου αντισυστημισμού, ψηφίζουν Βελόπουλο και άλλα τέτοιου είδους πολιτικά ρετάλια, πιστεύουν σε ο,τινάναι συνωμοσίες, σε τσιπάκια, σε παγκόσμιες κυβερνήσεις, σε 5G κεραίες... στην επίπεδη γη ξέρωγω...,..σε οτιδήποτε παρανοϊκό κυκλοφορήσει στη διαδικτυακή πιάτσα. κ.ά.


Αυτοί συνήθως είναι ειδικές περιπτώσεις αμετανόητες, ανίκητες και δεν πρόκειται να πεισθούν με την καμία. Υπάρχει όμως κι ένα μεγάλο ποσοστό διστακτικών πολιτών για τους οποίους όλοι συμφωνούν ότι με την κατάλληλη πειθώ και ενημέρωση θα εμβολιάζονταν χωρίς αμφιβολία.

Εδώ, σε αυτό το σημείο, έγκειται για πολλούς η κυβερνητική αποτυχία στη διαχείριση της εμβολιαστικής πολιτικής. Τελευταία, ολο και πυκνώνουν οι φωνές, οι αναλύσεις (και δεν είναι καθόλου αντιΝΔ τακτικής) σύμφωνα με τις οποίες ο λόγος πολλών κυβερνητικών στελεχών και κυρίως ο λόγος του Χαρδαλιά είναι ιδιαίτερα επιθετικός, απειλητικός, με συνέπεια να δημιουργεί κοινωνικά ρήγματα. (οι τελευταίες επιλογές της κυβέρνησης το αποδεικνύουν καθότι είναι επιλογές ήττας).

Ίδωμεν....

116 Προβολές1 Σχόλιο

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων