Αναζήτηση

Γιώργος Αλεξόπουλος: Ευχαριστώ την πολιτεία που μου εμπιστεύτηκε την θέση

Ο πρόεδρος του Εθνικού Παπαχαραλαμπείου σταδίου αντικαθίσταται και τη θέση του Γιώργου Αλεξόπουλου αναλαμβάνει ο Γιώργος Μίχος.

Αποτελεί καθολική παραδοχή ότι ο απερχόμενος πρόεδρος επιτέλεσε τεράστιο έργο, μεταμόρφωσε ουσιαστικά το Παπαχαραλάμπειο σε στάδιο Ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του ο Γιώργος Αλεξόπουλος αναφέρει:

«Έκλεισε σήμερα ακόμη ένας κύκλος εθελοντικής άμισθης και ανδιοτελούς προσφοράς μου απο θέση ΕΥΘΥΝΗΣ, αυτής του Προέδρου του Εθνικού Παπαχαραμπείου Σταδίου Ναυπάκτου.

Στην δημοκρατία αυτές οι τιμητικές θέσεις επιβάλλεται να εναλλάσσονται.

Ευχαριστώ την Πολιτεία που μου εμπιστεύτηκε την θέση.

Χαίρομαι ιδιαίτερα για τον ορισμό της αντίστοιχης θέσης στο πρόσωπο κ Μιχου Γιώργου .

Εύχομαι να συνεχίσει την πορεία εξωστρέφειας και να βελτιώσει περαιτέρω τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Εθνικού αθλητικού Σταδίου μας που έγινε πρότυπο αναφοράς σε ευρωπαϊκή πλέον κλίμακα τόσο απο τις αντίστοιχες ομοσπονδίες όσο και απο την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Οι βάσεις έχουν μπει!!

Εκτιμώ οτι ο κύριος στόχος αυτής της Επιτροπής επιτεύχθηκε με την εγκατάσταση του εργολάβου για την κατασκευή των υποδομών του ΟΛΩΝ των αθλημάτων κλασικού αθλητισμού ύψους 750.000 Ευρώ, οχι ότι δεν γίνανε και άλλα έργα ήσσονος σημασίας όπως τα Φωτοβολταϊκά που δίνουν και έσοδα.

Και όλα αυτά σε μόλις 4.5 χρόνια.

Πού??

Στη Ναύπακτο. Σε μια χώρα που βιώνει και σήμερα την οικονομική κρίση».

Το Lepantoporto συγχαίρει δημόσια τον Γιώργο Αλεξόπουλο για την άκρως επιτυχημένη θητεία του και το έργο που αφήνει ως παρακαταθήκη.

158 προβολές0 σχόλια