Αναζήτηση

Γκάλοπ και ...παρενέργειες

Και ξαφνικά εκεί που ήσαν όλα μάλλον ήρεμα ήρθαν τα γκάλοπ και τα συντριπτικά αποτελέσματα σε ερωτήματα φιλικού σάιτ και τάραξαν τα νερά.

Το Lepantoporto αντιμετωπίζει με αρκετή περίσκεψη τα διαδραματιζόμενα, δεν ανακοινώνει τίποτα το οποίο δεν είναι επιστημονικά τεκμηριωμένο και φερέγγυο και για να χαλαρώσουμε έχει θέσει το ερώτημα "Θα φας γουρουνοπούλα?"και οι απαντήσεις είναι τόσο συντριπτικές που προκαλούν τρόμο στα γουρουνόπουλα.

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά.

Πριν ένα δεκαπενθήμερο έγινε ένα γκάλοπ για ιδία χρήση υποψηφίου δημάρχου. Διοχετεύτηκαν στην πολιτική πιάτσα στοιχεία του γκάλοπ. Αυτά τα στοιχεία δεν τεκμαίρεται από πουθενά ότι έχουν έτσι όπως διοχετεύονται.


Τις τελευταίες ημέρες φιλικό σάιτ έθεσε κάποια ερωτήματα και οι απαντήσεις που δόθηκαν από τους αναγνώστες είχαν συντριπτικά ποσοστά αρνητικής γνώμης προς μία κατεύθυνση.


Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη άλλο γκάλοπ υποψηφίου δημάρχου. Εκτιμάται ότι και από αυτό θα υπάρξει διοχέτευση στοιχείων που δε θα τεκμηριώνονται.


Έπεται αργότερα άλλο γκάλοπ έτερου υποψηφίου και ούτω καθεξής...


Με λίγα λόγια μάλλον βρισκόμαστε σε μία μάχη εντυπώσεων δίχως νόημα και ουσία. Όλοι όσοι ασχολούνται με τα πολιτικά δρώμενα και αφουγκράζονται τον κοινωνικό παλμό γνωρίζουν πώς διατάσσονται τα κοινωνικά ρεύματα.

Μπαίνουμε στην τελική ευθεία για το στήσιμο του εκλογικού σκηνικού και όλα θα φανούν.

310 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων