Αναζήτηση

Γκάλοπ: Το ένα ολοκληρώθηκε, το άλλο μετά τις εκδηλώσεις της Ναυμαχίας

Ολοκληρώθηκε το προηγούμενο Σάββατο γκάλοπ στο δήμο Ναυπακτίας που είχε παραγγείλει υποψήφιος δήμαρχος. Επίκειται η διενέργεια δεύτερου γκάλοπ που παρήγγειλε έτερος υποψήφιος δήμαρχος και θα πραγματοποιηθεί εντός του Οκτωβρίου αμέσως μετά τις εκδηλώσεις της Ναυμαχίας.

Το Lepantoporto έχει μια πρώτη εικόνα για τα αποτελέσματα του διενεργηθέντος γκάλοπ, ωστόσο χρήζουν περαιτέρω επεξεργασίας.

Φυσικά το γκάλοπ πραγματοποιήθηκε για ιδία χρήση του ενδιαφερόμενου υποψηφίου και τα αποτελέσματά του δεν θα δημοσιοποιηθούν, ωστόσο κάποια ποιοτικά χαρακτηριστικά θα μπορέσουμε ίσως να κοινοποιήσουμε.


Από δημοσιογραφική άποψη και επειδή θέλουμε να εκφράζουμε τον παλμό της κοινωνίας βρισκόμαστε σε επαφή και αξιολογούμε τις πληροφορίες και αυτό θα κάνουμε και με το δεύτερο γκάλοπ όταν ολοκληρωθεί.

Για όσους πάντως μας παρακολουθούν στο πολιτικό ρεπορτάζ και τα σχόλιά μας τους ενημερώνουμε ότι το στίγμα του γκάκοπ σχεδόν ταυτίζεται με τον πολιτικό προσανατολισμό του Lepantoporto όσον αφορά π ρ ό σ ω π α και π ο λ ι τ ι κ έ ς.

133 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων