Αναζήτηση

Γκίζας: Αυστηρό μήνυμα. Από τις  εκκλήσεις περνάμε στη φάση της επιβολής των μέτρων

Αρκετά.

Μέχρις εδώ.

Υπάρχει πόλεμος.

Όποιος δεν συμμορφώνεται στον εισαγγελέα, πριν αναλάβει την επιβολή των μέτρων ο στρατός, όπως έχει συμβεί ήδη σε Ιταλία και Ισπανία.

Δελτίο τύπου

Αυστηρό μήνυμα τήρησης των οδηγιών και των μέτρων

Αυστηρό μήνυμα τήρησης των οδηγιών και των μέτρων που έχουν δοθεί από την Κυβέρνηση απευθύνει προς τους δημότες και τους επαγγελματίες ο Δήμαρχος Ναυπακτίας, κ.Βασίλης Γκίζας.

Σε επικοινωνία με τους Προέδρους των Κοινοτήτων και τους αρμόδιους Αντιδημάρχους επισήμανε πως θα πρέπει να τηρούνται στο ακέραιο τα προβλεπόμενα μέτρα σε όλο τον Δήμο Ναυπακτίας.

Με τη συνδρομή της Αστυνομίας θα πραγματοποιούνται έλεγχοι και στα χωριά για την τήρηση της αναστολής λειτουργίας των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Επιπλέον, τα καταστήματα take away θα πρέπει να φροντίζουν να μην δημιουργούνται ουρές άνω των πέντε ατόμων και σε καμία περίπτωση να μη διαθέτουν τραπεζοκαθίσματα και να σερβίρουν σε αυτά.

Όπως επεσήμανε ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας για τον νέο κορονοϊό, Καθηγητής κ.Σωτήρης Τσιόδρας η αποφυγή συγχρωτισμού είναι πάρα πολύ σημαντική για όλους μας σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση.

Ο συγχρωτισμός ευνοεί τη μετάδοση και τη διασπορά ενός ιού, ο οποίος είναι πολύ επικίνδυνος για τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού μας.

Οφείλουμε να τις προστατέψουμε με κάθε τρόπο. Το μήνυμα είναι σαφές:

Μένουμε σπίτι.

Περιορίζουμε τις μετακινήσεις μας στις άκρως αναγκαίες και δε θέτουμε σε κίνδυνο την υγεία των συνανθρώπων μας.

Δεν πηγαίνουμε στις παραλίες, δεν πηγαίνουμε στις παιδικες χαρές.

Μένουμε σπίτι

281 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων