Αναζήτηση

Γκίζας: Επιβάλλεται να ακολουθούμε πιστά τους απλούς κανόνες υγιεινής. 

Κορυφαίο πρόβλημα παντού και στο δήμο μας η αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Μεγάλη παραφωνία στη συνολική προσπάθεια που επιτελείται αποτελεί η επίσημη Εκκλησία που είτε κωφεύει είτε κινείται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Επισημαίνεται ότι στην Ορθόδοξη Ρουμανία επιτράπηκε η χρήση κουταλιού μιας χρήσης για τη θεία κοινωνία και στην Καθολική Ιταλία πάρθηκαν μέτρα που εναρμονίζονται με τα προληπτικά μέτρα της Πολιτείας.

Σύσκεψη υπό τον Δήμαρχο Ναυπακτίας Βασίλη Γκίζα, με τη συμμετοχή των διευθυντών των κέντρων υγείας Ναυπάκτου και Άνω Χώρας πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο την Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2020, για τα μέτρα πρόληψης και προστασίας από το νέο κορονοϊό COVID-19, αλλά και το συντονισμό των απαιτούμενων ενεργειών.

Όσον αφορά στις απολυμάνσεις, ο Δήμος Ναυπακτίας βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα να προχωρήσει σε αυτές, εφόσον διαπιστωθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες η αναγκαιότητά τους.

Μετά το πέρας της σύσκεψης ο Δήμαρχος δήλωσε:

«Βρισκόμαστε σε απόλυτο συντονισμό και διαρκή επικοινωνία με τις υγειονομικές υπηρεσίες.

Παρακολουθούμε τις οδηγίες που δίνονται σε καθημερινή βάση από το Υπουργείο Υγείας, τον ΕΟΔΥ και τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Αυτό που θέλω να επισημάνω είναι ότι δε θα πρέπει να επικρατήσει πανικός. Πρέπει να παραμείνουμε ψύχραιμοι και να εφαρμόζουμε

τα όσα μας έχουν υποδειχθεί.

Εμείς οι ίδιοι, ως πολίτες, επιβάλλεται πλέον να ακολουθούμε πιστά τους απλούς κανόνες υγιεινής.

Από την πλευρά μας, ως Δήμος, θα προβαίνουμε σε τακτές ενημερώσεις για το θέμα»..

86 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων