Αναζήτηση

Γκίζας: Ο Δήμος μας διαθέτει δομές ΑμεΑ που λειτουργούν υποδειγματικά

Στις εγκαταστάσεις του ΚΔΑΠμεΑ βρέθηκε ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Βασίλης Γκίζας όπου είχε την ευκαιρία να μοιραστεί στιγμές χαράς με τα παιδιά και τους εργαζόμενους της δομής σε μια επίσκεψη που εξελίχθηκε σε μικρή γιορτή για όλους.

Εκ μέρους της ΚΕΔΝ παρούσα ήταν η νεοεκλεγείσα Πρόεδρος κ. Μαρία Ζιαμπάρα και παρόντες ο νεοεκλεγείς Αντιπρόεδρος κ. Ντίνος Ζορμπάς, το νεοεκλεγέν μέλος κ. Χαράλαμπος Καραδήμας, ο απερχόμενος Πρόεδρος κ. Πάνος Κονίδας και ο Συντονιστής των ΚΔΑΠ κ. Μάρκος Μυκωνιάτης.

Νωρίτερα, ο Δήμαρχος Ναυπακτίας και οι Αντιδήμαρχοι κ. Ντίνος Τσουκαλάς και κ. Γιάννης Παπαϊωαννίδης υποδέχθηκαν στο Δημαρχείο το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ΑμεΑ «Αλκυόνη», όπου είχαν μια συζήτηση στην οποία τέθηκαν όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρία.

Ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι θα βρίσκεται και ο ίδιος προσωπικά σε άμεση και διαρκή επικοινωνία με το ΔΣ της «Αλκυόνης».

«Ο Δήμος μας διαθέτει δομές που λειτουργούν υποδειγματικά και αυτό οφείλεται σε όλους τους εμπλεκόμενους.

Θα ήθελα ωστόσο να σταθώ ιδιαίτερα στους εργαζόμενους, οι οποίοι έχουν καταφέρει να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των γονέων, αλλά κυρίως των παιδιών, κάτι που διαπίστωσα και ο ίδιος κατά τη σημερινή επίσκεψή μας στο ΚΔΑΠμεΑ.

Το σύνολο των Δομών ΑμεΑ στο Δήμο Ναυπακτίας και αναφέρομαι και στο ΕΕΕΕΚ και στο Σύλλογο «Αλκυόνη», αποδεικνύουν καθημερινά ότι η κοινωνία μας είναι ευαίσθητη. Το επόμενο διάστημα θα δρομολογήσουμε πρωτοβουλίες που πιστεύουμε ότι θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των συμπολιτών μας σε θέματα, κυρίως, προσβασιμότητας.

Κλείνοντας θα ήθελα να πω ότι σήμερα δεν τιμούμε εμείς τους ανθρώπους με αναπηρία. Αυτοί μας τιμούν γιατί μας υπενθυμίζουν έννοιες όπως η αξιοπρέπεια και ο σεβασμός" αναφέρει ο Δήμαρχος.

31 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων