Αναζήτηση

Γκίζας ο μεγάλος κερδισμένος

Σχετικά με την διάχυτη πληροφορία ότι όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Μπουλέ προσχωρούν στην παράταξη Γκίζα ο Nikos Limaniotis σχολιάζει:

1.Δύσκολο να συμβεί.Θα πρόκειται για κάτι πρωτοφανές.Για να έχουμε μια τάξη μεγέθους, στη λεγόμενη αποστασία του 1965, αποστατησε περίπου το 20% των εκλεγμένων με την Ένωση Κέντρου βουλευτών και θεωρήθηκε μοναδικό ιστορικό γεγονός.

Εδώ μιλάμε ότι - σχεδόν - το σύνολο των εκλεγμένων με την παράταξη Μπουλε, "μετακομίζει" στην παράταξη Γκιζα, πλην της Μαρίας Ζιαμπαρα που παραμένει μόνη για να υπενθυμίζει την "ηθική της ευθύνης" στην πολιτική. Νομίζω ότι η όλη ιστορία θα ειναι για το βιβλίο Γκίνες.

2. Εάν, όμως παρεμπιπτόντως συμβεί, και οι εκλεγμένοι με την παράταξη Μπουλε όντως μετακινηθούν στην παράταξη Γκίζα, τότε μεγάλος κερδισμένος θα είναι ο Δήμαρχος που ισχυροποιεί την παράταξη του σε μεγάλο βαθμό. Επί τη ευκαιρία, εδώ, ίσως, θα πρέπει να δεχτούμε και κάτι αλλο: Ο Δήμαρχος, με τις "ανακαταταξεις" αυτές, θα αποδειχτει ότι είναι ένας ικανότατος πολιτικα παίκτης.

267 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων