Γκίζας, ο “προστάτης” της τσέπης μας…

Είπαμε σήμερα να πάμε ένα βήμα πιο μπροστά.

Ηχεί ακόμα στ’ αυτιά μας η βαρύγδουπη δήλωση του Γκίζα στο δημοτικό συμβούλιο, στην αρχή της θητείας του, ότι όσο είναι δήμαρχος θα είναι και ο προστάτης του κάθε ευρώ της τσέπης του Ναυπάκτιου δημότη.

Για να δούμε είναι έτσι ή νομίζει ότι απευθύνεται σε “βελανιδοφάγους” (ορολογία Πάνου Τσούμα,  φίλε Πάνο νά σαι πάντα καλά).

Τελευταία βλέπουμε στο διαύγεια σωρεία αναθέσεων της τάξης των 35.000 ευρώ εκάστη με έκπτωση 1%, όταν φυσιολογικά οι εκπτώσεις που δίδονται είναι της τάξης 30-50%. Δηλαδή σε κάθε τέτοια εργολαβία δαπανάται ένα ποσόν 10.000-15.000 ευρώ επιπλέον.  “Πολλά τα λεφτά Άρη…”, ποιος ο λόγος να δαπανώνται αυτά τα χρήματα από την τσέπη του άνεργου φορολογούμενου δημότη.

Επειδή πολλά περνάνε από το μυαλό μας, μια εξήγηση μας αρκεί.

Ήρεμα ρωτάμε….

Επισυνάπτουμε με την ευκαιρία την ανάρτηση του δημοτικού συμβούλου Ανδρέα Κοτσανά που αναφέρεται στο εξώδικο που έλαβε από ιδιώτη εργολάβο που τον εγκαλεί γιατί δημοσιοποιεί τις αναθέσεις που του δίνει ο Γκίζας.
Εμείς γνωρίζουμε ότι το διαύγεια έγινε γι αυτόν ακριβώς το λόγο, να μαθαίνει ο κόσμος τί γίνεται και να μη μένει τίποτα κρυφό.

Η ανάρτηση Κοτσανά
ΤΟ ΖΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!!
Ο άνθρωπος που τον τελευταίο μήνα έχει πάρει με απευθείας αναθέσεις 103.689 ευρώ “ζεστό” δημοτικό χρήμα, έχει το περίσσιο “θράσος” να μάς εγκαλεί και με εξώδικο να μάς ζητά να “κατεβάσουμε” τις αναρτήσεις με τα ποσά που έχουν αναρτηθεί στη διαύγεια εντός δύο ημερών!!!
Εδώ είμαστε κύριοι…Μηνύστε μας…
Σας περιμένουμε τόσο εσάς όσο και τους “πολιτικούς σας φίλους”.
Σημειωτέον ότι μετά το εξώδικο του Κοτρωνιά σε προγενέστερο χρόνο το σημερινό ειναι το δεύτερο που λαμβάνω.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ…!!!

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να σέβεστε τους συνομιλητές σας και να αποφεύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν. Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *