Γκρίνιες στο ΣΥΡΙΖΑ για την εκλογή Κ.Ε.

Η ανάρτηση Κατσούλη
Aναταράξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, πολλές μουρμούρες και παραπολιτικές συζητήσεις έχει προκαλέσει και στην Αιτωλοακαρνανία η διαδικασία για την εκλογή της Κεντρικής Επιτροπής.
Είναι χαρακτηριστικό πως «καρφιά» στη δήλωσή του επιφύλαξε και ο βουλευτής Γιώργος Βαρεμένος ωστόσο αιχμηρή χαρακτηρίζεται η δήλωση του πρώην δημάρχου Μεσολογγίου Παναγιώτη Κατσούλη που παρά την υψηλή του επίδοση δεν εξελέγη.
«Ακόμη και αν αποκλειστώ, γιατί περί αυτού θα πρόκειται, δεν αποκλείεται απλά ένα φυσικό πρόσωπο από τη νέα ΚΕ, αλλά το αυτονόητο και αυτοδίκαιο, στο όνομα συγκεκριμένων ατομικών συμφερόντων και επιδιώξεων», υποστηρίζει.
Η ανάρτηση του Παναγιώτη Κατσούλη
Οφείλω ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ

Στους πολλούς, πάρα πολλούς συντρόφους και συντρόφισσες σε όλη την Περιφέρεια, οι οποίοι με στήριξαν ανιδιοτελώς και με ανέδειξαν στην πρώτη θέση και με διαφορά, απ’ όλα τα μέλη της διεύρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτικής Συμμαχίας στη Δυτική Ελλάδα.
Όλοι μαζί πραγματοποιήσαμε ένα έντιμο αγώνα, με μοναδικό μας μηχανισμό την αλληλεγγύη, την εμπιστοσύνη και τη συντροφικότητα. Με αυτές τις αρχές και τις αξίες θα συνεχίσουμε!
Ακόμη και αν αποκλειστώ, γιατί περί αυτού θα πρόκειται, δεν αποκλείεται απλά ένα φυσικό πρόσωπο από τη νέα ΚΕ, αλλά το αυτονόητο και αυτοδίκαιο, στο όνομα συγκεκριμένων ατομικών συμφερόντων και επιδιώξεων.
Δεν συνεχίζω για ευνόητους λόγους…
Μπροστά μας είναι ο δρόμος!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Α. ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να σέβεστε τους συνομιλητές σας και να αποφεύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν. Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επίκαιρη Ερώτηση

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Αθήνα, 27 Μαρτίου 2023 Προς τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Μάκη Βορίδη Θέμα: Κίνδυνος στην Παλαιά Εθνική […]