Αναζήτηση
  • Lepantoporto

Γλυκά νερά: Νέα τροπή, νέα κατάθεση του συζύγου

Το βιομετρικό ρολόι – κινητό που είχε στο χέρι της η 20χρονη Καρολάιν είναι αυτό που έδωσε νέα τροπή στις έρευνες για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά. Σύμφωνα με το Open, όταν οι αξιωματικοί της Αστυνομίας έλεγξαν το smart watch, διαπίστωσαν ότι είχε καταγράψει παλμούς της κοπέλας σε διαφορετικές ώρες από αυτές που είπε ο σύζυγος και μοναδικός μάρτυρας ότι δολοφονήθηκε. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. οι ώρες αυτές δεν μπορούσαν να συμπίπτουν με όσα γίνονταν στο σπίτι την ώρα της δολοφονίας.

Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που ο 32χρονος κλήθηκε επειγόντως στη ΓΑΔΑ για περαιτέρω εξηγήσεις. Μάλιστα ο πιλότος ενώ βρισκόταν στο μνημόσυνο της Καρολάιν στην Αλόννησο μεταφέρθηκε με ελικόπτερο εσπευσμένα στη ΓΑΔΑ για να καταθέσει, προκειμένου να μην χαθεί άλλος χρόνος στην προσπάθεια εξιχνίασης της υπόθεσης.

Τα νέα στοιχεία Την ίδια ώρα στο μικροσκόπιο της ΕΛΑΣ έχουν μπει και άλλα στοιχεία που φαίνεται να έρχονται σε αντιδιαστολή με όσα έχει καταθέσει ο πιλότος. Ταυτόχρονα, οι κάρτες μνήμης από τις κάμερες στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών, φαίνεται ότι είχαν αφαιρεθεί αρκετή ώρα πριν από την ώρα του εγκλήματος. Επίσης, από την εξέταση που έγινε στο κινητό του πιλότου, εντοπίστηκε «δραστηριότητα» την ώρα, όμως, που ο 32χρονος, πάντα κατά την κατάθεσή του, ήταν δεμένος και ακινητοποιημένος από τους δράστες. Ο 32χρονος έχει δώσει πάνω από δέκα συμπληρωματικές καταθέσεις στις Αρχές, ωστόσο το γεγονός ότι κλήθηκε εσπευσμένα για νέα κατάθεση και μάλιστα την ημέρα του μνημοσύνου δείχνει ότι αναμένονται γρήγορα εξελίξεις.

224 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων