Αναζήτηση

"Γυρνάει πλάτη" η Messina στην πόλη μας

Πρόκειται για το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου.

Το Lepantoporto μπορεί να "ερμηνεύει" ιταλικά διπλωματικά έγγραφα και επιπλέον γνωρίζει άριστα και το θέμα του δικτύου πόλεων "δρόμοι του Λεπάντο" που προεδρεύει η πόλη μας και η Messina συμπρωταγωνιστεί. Επειδή όμως βρισκόμαστε στην κορύφωση των εκδηλώσεων της Ναυμαχίας δεν θα αναφερθούμε περισσότερο.

Να τονίσουμε μόνον ότι η Messina συμμετείχε ανελλιπώς στις εκδηλώσεις της Ναυμαχίας την τελευταία δεκαετία πριν τον κορωνοιό.

Ακολουθεί η απάντηση του αντιδημάρχου τουρισμού της Messina και φίλου της πόλης μας Enzo Caruso προς το δήμαρχο Βασίλη Γκίζα.


°Ευχαριστούμε για την πρόσκληση να λάβουμε μέρος στις εκδηλώσεις για την 451η επέτειο της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου, αλλά ούτε εγώ, ούτε ο πρόεδρος του συλλόγου AURORA Fortunato Manti θα μπορέσουμε να παρευρεθούμε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Ευχόμαστε σε Σας και την πόλη της Ναυπάκτου, επίσης στο όνομα του δημάρχου της Messina Federico Basile, το καλύτερο αποτέλεσμα της σπουδαίας εκδήλωσης, με την ελπίδα να μπορέσουμε να ξανασυναντηθούμε στη Μεσσίνα τον Αύγουστο του 2023°.

Ο αντιδήμαρχος τουρισμού

Enzo Caruso

185 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων