Αναζήτηση

Δίκη Χρυσής Αυγής: "Διάσταση" προέδρου και εισαγγελέα

Η αντιγνωμία της προέδρου με την εισαγγελέα ξεχώρισε στη σημερινή διαδικασία για τη δίκη της Χρυσής Αυγής, η οποία είχε διάρκεια μόλις 20 λεπτά. Η δίκη διακόπηκε για το πρωί της Τετάρτης.

Με την έναρξη της διαδικασίας, η πρόεδρος Μαρία Λεπενιώτη με ιδιαίτερα αυστηρό ύφος ζήτησε από την εισαγγελέα της έδρας, κυρία Αδαμαντία Οικονόμου, να συμπληρώσει την πρότασή της για 11 πρόσωπα, τα οποία στο παρελθόν είχαν καταδικαστεί σε ποινές κάθειρξης (μεταξύ αυτών οι καταδικασθέντες για τη δολοφονία Λουκμάν).

Ειδικότερα, η πρόεδρος του δικαστηρίου Μαρία Λεπενιώτου ζήτησε από την εισαγγελέα να εξετάσει αν είχε εκδοθεί στο παρελθόν βούλευμα για παραβίαση περιοριστικών όρων από τον καταδικασθέντα Γιάννη Λαγό, για τον οποίον η εισαγγελέας της έδρας Αδαμαντία Οικονόμου στην πρότασή της δεν ανέφερε ότι το 2015 παραβίασε τον περιοριστικό όρο του κατ' οίκον περιορισμού υπό προϋποθέσεις και στην τοποθέτησή της είπε πως άπαντες οι καταδικασθέντες είχαν τηρήσει τους περιοριστικούς όρους που τους είχαν επιβληθεί.

3 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων