«Δακρύζουν» για τον αδυνατισμένο ηγέτη…

Κιμ Γιονγκ Ουν: Οι Βορειοκορεάτες… «δακρύζουν» για τον αδυνατισμένο ηγέτη και μαζί τους “δακρύζουμε” κι εμείς, μπλεξίματα δεν θέλουμε σε κάθε περίπτωση…

Ο Κιμ Γιονγκ την 8η Φεβρουαρίου 2021 (Α) και, εμφανώς αδυνατισμένος, την 15η Ιουνίου, σε φωτογραφίες που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα από το καθεστώς της Πιονγιάνγκ.

«Σπάσει τις καρδιές όλων μας» η εικόνα του αδυνατισμένου Κιμ Γιονγκ Ουν, λέει ανώνυμος κάτοικος της Πιονγιάνγκ σε ένα σπάνιο δημόσιο σχόλιο για την υγεία του ηγέτη της Βόρειας Κορέας που επέλεξαν να δημοσιοποιήσουν τα κρατικά μέσα ενημέρωσης του διεθνώς απομονωμένου καθεστώτος, την ώρα που πληθαίνουν διεθνώς τα ερωτηματικά γύρω από την κατάσταση της υγείας του.

Ξένοι αναλυτές έχουν παρατηρήσει από τις αρχές Ιουνίου ότι ο αυταρχικός Βορειοκορεάτης ηγέτης, ο οποίος πιστεύεται ότι είναι ηλικίας 37 ετών, εμφανίστηκε να έχει χάσει σημαντικό σωματικό βάρος.
«Το θέαμα του σεβαστού στρατηγού [Κιμ Γιονγκ Ουν] να είναι αδυνατισμένος, σπάει τις καρδιές των ανθρώπων τόσο πολύ» δήλωσε ο κάτοικος αφού παρακολούθησε ένα πρόσφατο βίντεο του Κιμ.

«Όλοι λένε ότι δακρύζουν» πρόσθεσε ο ίδιος στη διάρκεια συνέντευξης που προβλήθηκε στο κρατικό δίκτυο KRT.

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να σέβεστε τους συνομιλητές σας και να αποφεύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν. Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *