Αναζήτηση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Μετά από τηλεδιάσκεψη αρμόδιων φορέων της Περιφέρειας, της κτηνιατρικής υπηρεσίας Δυτικής Στερεάς Ελλάδος, ελεγκτικοί μηχανισμοί του κράτους και το σωματείο Κρεοπωλών Ναυπακτίας και Δωρίδας που εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο Σούζα Ταξιάρχη.

Ο Πρόεδρος Κρεοπωλών Σούζας Ταξιάρχης, τόνισε ιδιαίτερα την ανάγκη ελέγχων και πάταξης του παραεμπορίου και ιδιαίτερα την αντιμετώπιση του φαινομένου ψευδούς προέλευσης κρεάτων, αμφιβόλου ποιότητας και προέλευσης που μπορεί να κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά.

Οι υπεύθυνοι της Περιφέρειας, αλλά και οι κτηνιατρικοί δεσμευτήκαν και τους ευχαριστούμε γι αυτό, ότι όσο είναι δυνατόν θα φροντίσουν για όλα τα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο των παραδοσιακών κρεοπωλείων. Οι έλεγχοι θα είναι εντατικοί σε όλα τα κομβικά σημεία αλλά και στα καταστήματα.

Το σωματείο Κρεοπωλών Ναυπακτίας και Δωρίδας σας εύχεται ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και μην ξεχνάτε ο τόπος μας σας έχει ανάγκη, εξ άλλου στηρίζοντας την τοπική κοινωνία στηρίζετε το ίδιο σας το σπίτι.ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ


Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας

Σούζας Ταξιάρχης Πολυγένης Βασίλειος

4 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων